Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koude drankendispensers


Koude drankendispensers zorgen ervoor dat u op een stijlvolle manier dranken kunt serveren. Voor iedere soort drank is er wel een drankendispenser beschikbaar. Warme dranken, gekoelde dranken, alcoholische dranken, melk of sappen; stuk voor stuk kunnen ze door een drankendispenser worden ingeschonken. Drankendispensers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten en komen goed tot hun recht in hotels en bars, maar ook thuis in de keuken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Drankendispensers


Drankendispensers zijn meestal te vinden in hotels en bars. Het is dan ook logisch dat vele mensen denken dat drankendispensers uitsluitend bedoeld zijn om alcoholische dranken mee te schenken. Dit is begrijpelijk, maar helemaal niet waar.

Voor alcoholische dranken bestaan er specifieke dispensers. Denk hierbij aan bier dispensers, die te herkennen zijn aan een lange dunne buis, en wijn dispensers die er vaak chique en net afgewerkt uitzien. Daarnaast zijn er ook sap-, water- en melk dispensers. Deze dispensers zijn bedoeld voor alledaagse drankjes en zijn in veel verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar.

Slush Puppy machines

Een echte favoriet voor de zomer is een Slush Puppy. Deze zijn gemakkelijk te maken met behulp van een Slush Puppy machine, welke ook meteen de dispenser is. Een commerciële Slushie-machine is een veelzijdige aanvulling en is perfect voor het maken van een verscheidenheid aan producten, zelfs voor cocktails.

Drankendispensers aanschaffen

Kunnen we u helpen met het bepalen van de beste drankendispenser voor uw horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...