Mobiele koelingen en koelboxen


Onze mobiele koelingen en koelboxen zijn erg handig voor onderweg. Deze koelingen zijn ook een ideale toevoeging aan uw horeca onderneming als u deze op locatie heeft, denk bijvoorbeeld aan een foodtruckfestival.

Een belangrijk aandachtspunt bij het uitzoeken van een mobiele koeling of koelbox, is de inhoud. Deze wordt altijd weergegeven in liters. De inhoud geeft aan hoeveel volume er in de koelbox past. Hoe groter de inhoud, hoe groter de omvang van de koelbox. Als u op zoek bent naar een kleinere koelbox, is het dus goed om te letten op de inhoud en afmetingen.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Isotherme Container - 70 Liter - 60x40x54cm XXLselect

€ 265,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Mobiele koelingen van XXLhoreca


Elektrische mobiele koelingen moeten worden aangesloten op het stroom. Dit kan door middel van een 12 of 24 volt aansluiting in de auto of caravan. Daarom is het altijd van uiterst belang om te letten op welke aansluiting de koelbox heeft en welke aansluiting(en) u zelf beschikbaar heeft.

Koelboxen van XXLhoreca

Sinds de uitvinding van goed isolerende kunststoffen en ingenieuze isolatieconstructies, is het koel houden van voedsel en ingrediënten een stuk eenvoudiger geworden. De isotherme koelboxen van XXLhoreca zijn dan ook de ideale oplossing voor een veilig en hygiënisch transport van temperatuurgevoelige goederen zoals groente, fruit, vis of vlees.

XXLhoreca heeft koelboxen in verschillende afmetingen. Als u van plan bent de koelbox voor recreatieve doeleinden te gebruiken, zoals het meenemen op uitjes met familie of vrienden, is het handiger om een kleinere koelbox aan te schaffen.

Fiets met mobiele koeling

Wilt u helemaal mobiel zijn? Kies dan voor een Mobilux vrieskist in combinatie met de fiets die hier speciaal voor is gemaakt. Deze mobiele verkoopunit is zeer geschikt voor Italiaans schepijs of ijskoude dranken. De koeling is ook zeer zuinig, de gehele kast is voorzien van een 100 mm dik isolatiepakket.

Welke mobiele koeling of koelbox moet ik kiezen?

Heeft u al een mobiele koeling of koelbox op het oog? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies over welke mobiele koeling of koelbox het beste past bij uw horecazaak? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies op maat te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers

  • pro-kitchen1