Koelplaten met onderstel


Wanneer u veel gebruik maakt van koelplaten is het verstandig om hier een bijpassend onderstel voor aan te schaffen. Een onderstel is gemaakt van stevige, hoogwaardige materialen die lang mee kunnen zoals roestvast staal. Een koelplaten onderstel is eenvoudig af te stellen op hoogte, zodat er een prettige, ergonomische werkhoogte gerealiseerd wordt.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
12 mnd garantie
-14%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Waar wordt een koelplaten onderstel voor gebruikt?


Werkt u veel met gekoelde producten? Dan heeft u vaak diverse koelplaten nodig. De koelplaten zijn veelal los te koop en zorgen ervoor dat diverse etenswaren op de juiste temperatuur gekoeld worden. Ook voor buffetten zijn koelplaten vaak noodzakelijk, denk aan bijvoorbeeld rauwe vis of desserts in wok- en buffetrestaurants. Om deze platen op de gewenste hoogte te krijgen zijn er diverse onderstellen ontworpen. Op deze manier kunnen zowel de chef-kok als de gasten profiteren van een ideale hoogte om de producten bij te vullen of op te scheppen.

Koelplaten bestellen bij XXLhoreca

Denkt u na over de aankoop van een koelplaat met onderstel? Dan is het belangrijk dat u voor kwaliteit kiest. Een onderstel moet goed in elkaar zitten, een stevige bouw hebben en gemaakt zijn van duurzaam materiaal. Dit is niet alleen belangrijk voor de werkbaarheid maar ook zeker voor uw eigen veiligheid.

Koelplaten met onderstel aanschaffen

Weet u al welke koelplaten passen bij uw wensen en werkzaamheden? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies van ons? We horen het dan uiteraard graag. We staan daarom ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.