Grills en bakplaten


Bijna elke tuin beschikt wel over een barbecue, aangezien het in de zomer een erg populaire vrijetijdsbesteding is. Zelfs in restaurants en horecazaken willen velen niet zonder een gegrilde steak of gegrilde groenten, daarom zijn deze apparaten erg belangrijk voor de horecakeuken.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat uw grillhart begeert. Ons assortiment omvat kippengrills, grillplaten, contactgrills en zelfs dönergrills voor heerlijke döner kebab.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Grills en bakplaten


Krijgt u in de horeca veel verzoeken van uw klanten om een biefstuk of gegrilde groenten? Daarom zijn grills, barbecues en plancha's een absolute must in uw restaurant om zo goed mogelijk aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Bij XXLhoreca vindt u alles wat het hart van een vleesliefhebber begeert. Of u nu een grill voor de bereiding van vlees, een grillplaat, een plancha of een barbecuegrill nodig hebt, wij hebben de modellen die u zoekt! Ontdek onze selectie en bestel uw grills tegen geweldige prijzen!

Grild vlees voor professionals

De elektrische grillmodellen in ons assortiment zorgen voor een uiterst gelijkmatige garing, waardoor het vet niet uit het vlees ontsnapt en het vlees veel sappiger is. De roosters zijn van binnen en van buiten volledig van roestvrij staal en zijn dus gemakkelijk schoon te maken. Het kippenspit, de kippenhouder en de vetopvangschaal zijn eveneens van roestvrij staal. Bovendien zijn ze uitgerust met halogeenverlichting en glazen deuren, zodat u het grillproces gemakkelijk kunt controleren terwijl u uw klanten verblijdt met sappig vlees dat voor hun ogen wordt gegrild.

Professionele kebab grill

In Frankrijk zie je op elke straathoek een kebabkraam. Kebab is erg populair en daarom hebben steeds meer restaurants een kebabgrill van hoge kwaliteit nodig. Een kebabgrill voldoet aan alle normen die typisch zijn voor professionele bedrijven en maakt het mogelijk tot 80 kg kebab te grillen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en werken op gas. Perfect voor fast food restaurants en restaurant keukens.

Elektrische bakplaat

Met een elektrische plancha kunt u de temperaturen en de warmte van de grill heel precies regelen. In tegenstelling tot andere grillplaten heeft de elektrische grill een thermostaat waarmee u de temperaturen en de hoeveelheid warmte die u wenst kunt regelen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat het voedsel aanbrandt of oneetbaar wordt. Een van de grootste voordelen van de elektrische grill is dat hij zowel buiten als binnen kan worden gebruikt. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je een stroombron hebt. Daarom kunt u elektrische grills voor allerlei gelegenheden gebruiken!

Professionele grills kopen bij XXLhoreca

Onze grills maken deel uit van ons brede assortiment essentiële keukenapparatuur zoals ovens, friteuses en fornuizen. U vindt er alles wat u nodig hebt voor de dagelijkse werking van uw cateringbedrijf, en het beste van alles is dat u profiteert van de beste prijzen en een snelle levering. Ontdek ons ruim assortiment barbecues en plaats vandaag nog uw bestelling.

Waarop moet ik letten bij de aankoop van een barbecue?

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke grill het beste bij uw behoeften past. Als je vragen hebt of advies nodig hebt over de accessoires die je bij je professionele barbecue moet kopen, zijn wij er om je te helpen, dus bel ons en laat je adviseren door ons team, zodat je zeker weet dat je de juiste barbecues koopt.

Grills van XXLhoreca

Onze grills maken deel uit van ons grote assortiment keukenapparatuur zoals ovens, friteuses en fornuizen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor de dagelijkse behoeften in uw cateringbedrijf en bovendien profiteert u van de beste prijzen en snelle leveringen.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Bakplaten en grillplatenKippengrills | Barbecues | Contactgrills en paninigrills | Inbouw grillplaten | Kebabgrills

  • Grills en bakplaten