Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Kebabgrills


Döner of kebab is een van de meest populaire fastfoodgerechten. Dit komt doordat het snel te bereiden is en ook nog eens vers is. Kebabgrills zijn daarom een onmisbaar onderdeel geworden van veel restaurants.

Uw bistro of snackbar uitrusten met moderne kebabapparatuur? Of heeft u bijvoorbeeld een Grieks restaurant met gyros op het menu? U kunt bij ons terecht voor kebabgrills, kebabmessen en accessoires. Of de grill nu elektrisch is of op gas u bereidt het vlees snel en met hoge kwaliteit voor een lekkere snack of maaltijd.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Kebabsmes


Het snijden van kebabvlees kan in verschillende diktes. Het hangt er maar net vanaf waar u en uw klanten behoefte aan hebben. Gelukkig zijn de kebabsmessen van XXLhoreca in verschillende snijdiktes in te stellen. Hierdoor kunt u de dikte aanpassen op uw of de klant zijn of haar wens.

Kebabgrills van XXLhoreca

Onze kebabapparaten zijn handig en makkelijk in gebruik voor het bedrijf en zorgen zo ook voor klanttevredenheid. Onze kebabgrills hebben aantrekkelijke garantievoorwaarden en kunnen binnen korte tijd geleverd worden.

Welke kebabgrill heb ik nodig?

Weet u nog niet helemaal welke grill het beste bij u past? Of twijfelt u nog tussen een aantal verschillende? We helpen u graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Grills en bakplaten | Kippengrills | Bakplaten En Grillplaten | Barbecues | Contactgrills en paninigrills | Inbouw grillplaten

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...