Kebabgrills


Döner of kebab is een van de meest populaire fastfoodgerechten. Dit komt doordat het snel te bereiden is en ook nog eens vers is. Kebabgrills zijn daarom een onmisbaar onderdeel geworden van veel restaurants.

Uw bistro of snackbar uitrusten met moderne kebabapparatuur? Of heeft u bijvoorbeeld een Grieks restaurant met gyros op het menu? U kunt bij ons terecht voor kebabgrills, kebabmessen en accessoires. Of de grill nu elektrisch is of op gas u bereidt het vlees snel en met hoge kwaliteit voor een lekkere snack of maaltijd.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Kebab spit grill gas 35 kg Diamond

€ 1.186,00 * Excl.

12 mnd garantie
Kebab spit grill elektrisch 55 kg Diamond

€ 1.319,00 * Excl.

12 mnd garantie
Kebab spit grill elektrisch 35 kg Diamond

€ 1.107,00 * Excl.

12 mnd garantie
Kebab spit grill gas 55 kg Diamond

€ 1.417,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Kebabsmes


Het snijden van kebabvlees kan in verschillende diktes. Het hangt er maar net vanaf waar u en uw klanten behoefte aan hebben. Gelukkig zijn de kebabsmessen van XXLhoreca in verschillende snijdiktes in te stellen. Hierdoor kunt u de dikte aanpassen op uw of de klant zijn of haar wens.

Kebabgrills van XXLhoreca

Onze kebabapparaten zijn handig en makkelijk in gebruik voor het bedrijf en zorgen zo ook voor klanttevredenheid. Onze kebabgrills hebben aantrekkelijke garantievoorwaarden en kunnen binnen korte tijd geleverd worden.

Welke kebabgrill heb ik nodig?

Weet u nog niet helemaal welke grill het beste bij u past? Of twijfelt u nog tussen een aantal verschillende? We helpen u graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Grills en bakplaten | Kippengrills | Bakplaten En Grillplaten | Barbecues | Contactgrills en paninigrills | Inbouw grillplaten

  • Kebabgrills