Thermoboxen


Thermoboxen zorgen ervoor dat u warme gerechten kunt vervoeren zonder dat ze afkoelen. Ook zorgt de thermobox ervoor dat de smaak en versheid van de producten niet verloren gaat. Ideaal dus voor de praktische werkzaamheden van cateringbedrijven of bezorging van maaltijden aan huis. Door de hoge isolatiewaardes zijn deze thermische containers eveneens geschikt voor het goed koel houden van gerechten of dranken.

De thermoboxen die we verkopen bij XXLhoreca zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. We zijn er daarom zeker van dat u een thermobox naar wens kunt vinden bij ons.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Dinnerbox Multi | EPP Kunststof | 370x440x(H)120mm Thermo Future Box

€ 65,40 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Thermoboxen Gastronorm


De thermoboxen die wij in het assortiment hebben houden bijna allemaal rekening met de Gastronorm-afmetingen. Een uitzondering daarop zijn de Dinnerbox Multi van Thermo Future Box en het Cam GoBox Maaltijdbezorgingssysteem van Cambro. Deze boxen zijn goede oplossingen voor het bezorgen van individuele maaltijden.

Naast de thermoboxen hebben we ook accessoires opgenomen in het assortiment, zoals warmhoud- en koelelementen.

Welke thermoboxen moet ik kiezen?

Welke thermoboxen passen het beste bij uw gebruik? We begrijpen dat dit soms lastig te bepalen is. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1