Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Transportwagens


12 mnd garantie
12 mnd garantie
Bartscher Transportwagen - 200kg draagvermogen - 560x1050x(h)925mm

1-4 werkdagen

  • Wagen voor verschillende doeleinden
  • Transportwagen kan veel dragen
  • Transportwagen CNS is ergonomisch
€ 191,01

€ 231,12 incl. btw

12 mnd garantie
Bartscher Krattenwagen - 4 niveaus - 108x57x(h)161cm

1-4 werkdagen

  • Transportwagen ideaal voor kratten
  • Met veel draagvermogen van 120 kg
  • De wagen is van chroom nikkelstaal
€ 567,73

€ 686,95 incl. btw

12 mnd garantie
Express
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een transportwagens?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van een transportwagens?

Transportwagens zijn er in veel variaties. De keuze van een transportwagens hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

  • Aantal geremnde wielen
  • Aantal afruimbakken
  • Aantal plateaus/lagen
  • Materiaal van model

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste transportwagens te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over transportwagens.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Transportwagens van XXLhoreca


Bij XXLhoreca bieden wij u verschillende RVS serveerwagens en RVS transportwagens. Er zitten diverse verschillen tussen serveertrolleys en transporttrolleys. Daarnaast lopen de soorten transporttrolleys zelf ook nog uiteen. Zo hebben wij bijvoorbeeld opvouwbare trolleys met een maximaal draaggewicht tot 100 kg; bestekwagens met één blad en twee bestekbakken; grote transportwagens met één afruimbak en twee bladen; afwaskorf transportwagens; kleine transportwagens voor drankenkratten; tafeltrolleys; stacktrolleys, ook wel stoelen wagens. Al deze wagens hebben een ander doeleinden en dus ook een eigen ontwerp. U kunt de uiteenlopende RVS karretjes dus gebruiken voor diverse doeleinden, meer daarover in de onderstaande tekst.

De RVS transportwagens zijn ontworpen en gefabriceerd door onze genormeerde fabrikanten. Uiteindelijk leveren wij of zij de bestelde RVS transportwagens. De fabrikanten waar wij mee samenwerken en de RVS transportwagens opleveren zijn onder meer Bartscher, Bolero, CaterRacks, Combisteel, Gastro M, en Saro.

Vragen en antwoord over transportwagens:

Welke transportwagens heeft u nodig?

Over het algemeen bevatten alle RVS transporttrolleys een duw beugel. Daarentegen hebben sommige de kunststoven karretjes voor afwaskorven geen duwbeugel. In veel gevallen hebben niet alle serveerwagens een rem op de wielen. Wij raden u dus aan om na te gaan of u dat nodig vind. Onze opvouwbare wagens komen in drie verschillende modellen. De roestvrijstalen transportkarretjes die opvouwbaar zijn kunnen tot 100, 150, of 200 kilogram dragen. In ons assortiment hebben we beide transporttrolleys voor vaatwaskorven waar u ze moet stapelen en waar u de korven in moet schuiven. Zelfs hebben wij modellen waarmee u uw bestek of service gelijk in kunt sorteren bij het deponeren. Die kunt u gebruiken in de spoelkeuken waar collega’s met vuile vaat komen. Daarnaast hebben we bij XXLhoreca ook RVS bestektrolleys en RVS transportwagens met afruimbak die u kunt gebruiken bij het opzetten en afbouwen van grootte feesten en partijen. Zo hoeft u minder vaak te lopen etc. Als laatste bieden wij u ook een RVS raamwerk op wielen om zo uw koelkast mobiel te maken.

Waar worden de diverse RVS transportwagens voor gebruikt?

Doorgaans worden eigenlijk wel alle soorten transportwagens gebruikt voor grotere gelegenheden zoals feesten, partijen, en bruiloften. Daarnaast kunt u zich voorstellen dat in sommige horeca gelegenheden restaurant of event managers flexibiliteit vereisen om wat voor reden dan ook. In een kleine horeca gelegenheid zal de restaurant manager graag zijn ruimte zo efficiënt mogelijk benutten. Daardoor zal er gekozen worden om de vuile vaat direct te débarasseren en naar de vaatwasmachine te brengen op een RVS transportwagen. Uiteraard gebruiken veel horeca gelegenheden zoals restaurants RVS trolleys voor het verplaatsen van bijvoorbeeld producten en materialen van het magazijn naar de hotelkamers, restaurants, of hotels. Kortom, banketing trolleywagens komen in veel varianten. U kunt trolleys voor het opbouwen en afbouwen van grote evenementen gebruiken. Waarin grote hoeveelheden nodig zijn en waar normaalgesproken veel afstand wordt afgelegd. Bovendien kunt u voor flexibiliteit kiezen en RVS trolleywagens verwerken in de standaard processen.

Doeleinden van diverse transportwagens:

Keuken: afwaswagens—chefs kunnen hun gebruikte en vieze materialen opsparen zodat in één maal naar de spoelkeuken kan.

Spoelkeuken: débarasserwagens—waarop medewerkers in de spoelkeukens efficiënter te werk kunnen omdat restaurant en keuken personeel praktisch verplicht wordt om direct te sorteren. Zo hoeven de spoelchefs alleen de korven door de vaatwasmachine te schuiven.

Magazijn: trolleys—om magazijnmeesters te ontlasten en collega’s efficiënt te kunnen ondersteunen gebruiken zij trolleys om voorraden in de keukens, hotelkamers, en bars aan te vullen. Daarnaast kunnen opgeslagen ‘seizoensmaterialen’ gemakkelijk zonder al te veel moeite worden verplaatst.

Restaurant: serveerwagens—gastheren en barpersoneel kunnen gemakkelijk tafels in hun geheel opbouwen en afruimen met de RVS transportwagens van XXLhoreca. Daarnaast worden voor de bar vaak flessenkrattenwagens gebruikt zodat het personeel deze niet hoeft te tillen.

Hotels: transportwagens—hotelkamers worden soms voorzien van dranken en bites. Daarnaast kunnen hotelmedewerkers transportwagens in het algemeen goed gebruiken voor het verplaatsen van zware voorwerpen.

Banketing/evenementen: banketingwagens—met de diverse transportwagens die wij bij XXLhoreca aanbieden kunt u grootschalige evenementen gemakkelijk op- en afbouwen door glazen, bestek, servies, en zware voorwerpen in grote hoeveelheden te verplaatsen. Daarnaast zijn er ook stapelbare stoelen wagens, trolleys voor examentafels, en trolleys voor barkrukken.

Van wat voor materialen worden transportwagens gemaakt?

Zoekt u betrouwbare en stevige transporttrolleys? Dan bent u bij XXLhoreca bij het juiste adres. De betaalbare trolleys worden veelal gemaakt van kunststof. De standaard vervoertrolleys zullen eerder van innox gemaakt zijn. Innox transporttolleys kunnen over het algemeen meer gewicht dragen en zwaardere materialen vervoeren. Wij raden u aan om na te gaan waar u de transportkarretjes voor gaat gebruiken. Voor achter de schermen is het aanzien van de wagens vrijwel onbelangrijk. Zodra u de vervoerwagens gaat gebruiken waar gasten de wagens ook te zien krijgen raden wij u uiteraard aan om iets te uit te zoeken van hoogwaardig materiaal. De innox wagens hebben een wiel met glijlager of kogellager waardoor deze spoelen rijdt. Zoals al eerder benoemd adviseren wij u rekening te houden met het feit dat niet iedere innox transportwagen standaard een rem op de wielen hebben. Het materiaal van de wiel heeft direct impact op hoeveel geluid de kar maakt tijdens het rijden. Samengevat, ga na of u de trolleys in het bijzijn van de gast gebruikt. Bovendien raden wij u aan om in overweging te nemen wat u gaat vervoeren. De materialen zoals de lager in het wiel, het materiaal om het wiel, en het aanzien van kunststoffen of roestvrijstalen transportwagens hebben direct impact op de beleving van gasten.

Neem contact met ons op voor advies

Dankzij de hoogwaardige afwerking en het grote aanbod aan merken van XXLhoreca weet u zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van uw roestvaststalen trolley. Het is precies het soort kwaliteit dat u nodig heeft. Kunnen wij u helpen met uw keuze? Neem dan contact met ons op. We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze transportwagens.

Populaire categorieën: RVS | RVS serveerwagens en transportwagens | Serveerwagens | Gastronorm uitschepwagens | RegaalwagensAfruimwagens