Frituurscheppen


Frituurscheppen zijn onmisbaar als u eten en snacks klaarmaakt in de frituur. De scheppen worden tegenwoordig in allerlei verschillende maten geproduceerd. Zo kunt u bij ons terecht voor een frituurschep met een diameter van 14 cm, maar ook voor een frituurschep die extra diep is en een diameter van 26 cm heeft.

Alle frituurscheppen zijn volledig gemaakt van roestvast staal en kunnen na aanschaf langdurig gebruikt worden.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Fritesschep RVS | Ø230x500mm Vogue

€ 24,60 * Excl.

12 mnd garantie
Frituurschep RVS | 14cm Vogue

€ 9,60 * Excl.

12 mnd garantie
Fritesschep RVS | 200mm Vogue

€ 25,00 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Frituurscheppen gebruiken


Frituurscheppen maken het leven in de keuken een stuk makkelijker. Zeker als u een grote frituur heeft en daar verschillende etenswaren in wilt klaarmaken. Zo hebben bitterballen en frikandellen een andere gaartijd. Met een frituurschep kunt u eenvoudig de hapjes die gaar zijn eruit scheppen. Het voordeel hiervan is dat u tegelijkertijd meerdere bestellingen kunt verwerken.

Een ander voordeel van de frituurschep is dat het vet achterblijft in de frituur. U schept dus alleen het eten of de snacks eruit en het vet gaat hierbij dan ook niet verloren.

Roestvaststalen frituurscheppen

In de professionele keuken wordt veelal gebruikt gemaakt van roestvast staal. Een groot voordeel van rvs is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is roestvast staal erg duurzaam en slijtvast. Daardoor gaan de producten erg lang mee en kunt u er langdurig plezier aan hebben.

Welke frituurschep moet ik kiezen?

Het belangrijkste bij een frituurschep is uiteraard de maat. Weet u nog niet precies welke maat u nodig heeft? Of heeft u nog andere vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • pro-kitchen1