Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Chocolademachines


Chocolademachines worden veel gebruikt in de horeca. U vindt daarom in ons assortiment vele chocolade drageermachines, chocolade tempereermachines, chocolade vulmachines en ook de bijbehorende accessoires. Met het ruime assortiment gespecialiseerde chocoladetoestellen hebben wij alles in huis om u als chocoladeleverancier, banketbakker of ijsspecialist te beleveren.

Al onze chocolademachines zijn gekozen vanwege hun gebruiksgemak en duurzaamheid. Deze apparatuur heeft zich al vele jaren bewezen in vele professionele horecaomgevingen. Naast onze chocolademachines vindt u bij ons ook complete mobiele toonbanken en praktische crèmevulmachines.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Chocoladekranen


Een chocoladekraan is het ultieme apparaat om een chocoladetopping mee te verzorgen. De kraan zorgt voor een gereguleerde hoeveelheid chocolade die uit het tuitje komt. Wilt u zowel gebruik kunnen maken van pure als witte chocoladesaus? Ga dan voor een dubbele chocotemper van ICB.

Chocolade spuitmachine

Ook in ons assortiment, chocolade spuitmachines. Dit zijn ideale apparaten voor het bespuiten van taarten, chocoladevormen en pralines. Neem bijvoorbeeld de chocolade spuitmachine van ICB, de Spraychoc Micro. De druk kan worden geregeld, evenals de hoeveelheid chocolade en de hoek waarin wordt gespoten. Hierdoor krijgt u verschillende effecten, zoals een sneeuweffect, stipjes, lijntjes of velours.

Welke chocolademachines heb ik nodig?

Weet u al welke chocolademachines u nodig heeft? Of heeft u nog vragen over bepaalde apparaten of weet u niet precies welke aansluiten bij uw werkzaamheden? We helpen u uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Zoete Snackmachines | Dessertmachines | Churros Machines | Crêpes Bakplaten | Poffertjespannen | Wafelijzers | Popcornmachines | Suikerspinmachines

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...