• Suikerspinmachines

    Suikerspinmachines

Suikerspinmachines


Wilt u suikerspinnen verkopen in uw restaurant of op feesten en partijen? Bij XXLhoreca vindt u hiervoor de juiste apparatuur. U kunt bij ons terecht voor suikerspinmachines en de bijbehorende accessoires zoals houten stokjes.

Onze grootste suikerspinmachine heeft een diameter van 74 cm en kan in korte tijd een enorme hoeveelheid suikerspinnen produceren.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-16%
Suikerspinmachine L - 540x540x(H)530mm Combisteel

€ 499,00 * Excl. € 595,00* Excl.

12 mnd garantie
-16%
Suikerspinmachine XL | 740x740x(H)530mm Combisteel

€ 487,00 * Excl. € 580,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Suikerspinwagen


Als u het echt feestelijk wilt maken, kies dan voor een suikerspinwagen. Deze wagen is gemakkelijk mee te nemen naar feesten en partijen.

Hoe werkt een suikerspinmachine?

U kunt een kant-en-klare suikermix gebruiken of uw eigen suikermix maken door felgekleurde voedselkleuren en -smaken toe te voegen. U kunt ook harde snoepjes in de machine doen, zo kunt u bijvoorbeeld een caloriearme suikerspin maken van suikervrij snoep.

De witte kom en roterende ring kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en opslag. De onderkant van een suikerspinmachine heeft zuignappen voor veilig gebruik.

  • Makkelijk in gebruik
  • Zuignappen aan de onderkant - veilig in gebruik
  • Verwijderbare onderdelen - gemakkelijk schoon te maken
  • Inclusief lepel - werkt ook als suikerspinstokje

Welke suikerspinmachine moet ik kiezen?

Weet u al welke suikerspinmachine u wilt hebben? Of weet u nog niet welke suikerspinmachine het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.