Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Schoonmaakdoeken


Schoonmaakdoeken in alle soorten, maten en stoffen. Alle soorten doekjes kunt u gemakkelijk en snel online bij ons bestellen. Bij XXLhoreca zijn we op de hoogte van de HACCP-richtlijnen en daarom kunnen we u voorzien van de beste producten. Met behulp van deze schoonmaakdoekjes kunt u zorgen voor een goede hygiëne binnen uw horecabedrijf.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Schoonmaakdoeken van XXLhoreca


Professionele schoonmaakdoekjes

In de horeca is hygiëne ontzettend belangrijk. Slechte hygiëne zorgt voor een niet verantwoorde werkomgeving. Om deze reden stelt de HACCP harde eisen wanneer het gaat om hygiëne.

Naast verse producten en een handige inrichting zijn goede schoonmaakartikelen, zoals schoonmaakdoekjes, dus erg belangrijk,. Alle producten om te zorgen voor een goede hygiëne kunt u bij ons kopen.

Duurzame schoonmaakdoekjes voor de horeca

Kwaliteit is belangrijk, ook als het gaat om schoonmaakdoekjes. Het zou vervelend zijn om elke keer nieuwe doekjes te moeten kopen omdat ze snel slijten. Bij XXLhoreca kunt u rekenen op zeer goede kwaliteit. Onze schoonmaakdoekjes voor in de horeca zijn sterk en gaan een lange periode mee.

Schoonmaakartikelen

Ook voor andere schoonmaakartikelen zit u goed bij ons. We verkopen namelijk alles wat u nodig heeft. En mis u wat? Dan horen wij het uiteraard graag.

Welke schoonmaakdoeken moet ik kiezen?

We bieden veel en goede schoonmaakproducten aan. De juiste schoonmaakartikelen zorgen er namelijk voor dat uw horecaonderneming voor zowel u als uw klanten in een goede hygiënische conditie blijft. Door het grote assortiment kan het lastig zijn om de beste schoonmaakdoeken te selecteren voor uw bedrijf. Uiteraard helpen wij hier graag bij. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...