Snijplanken


Bent u op zoek naar handige snijplanken die goed schoon te houden zijn en nog jaren meegaan? Wij leveren diverse snijplanken en snijplankmodellen voor de professionele horeca keuken. Van kunststof snijplanken tot aan functionele houten snijplanken. Ook hebben wij snijplanken die voldoen aan de laatste HACCP kleurindeling.

Met het gebruik van snijplanken zijn beschadigingen op uw werkblad verleden tijd. De juiste snijplanken bieden de perfecte bescherming en zorgen ervoor dat u een fijne plek heeft om voedsel te bereiden. Het gebruik van een snijplank maakt het dagelijkse snijwerk een stuk makkelijker, ook is het een stuk hygiënischer om op te snijden. Zo kunt u bepaalde snijplanken gebruiken voor specifieke bezigheden, zo weet u zeker u kruisbesmetting vermijdt.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Snijplanken DPE 500 vlak 2(H)x60x35cm wit Caterchef

€ 33,60 * Excl.

12 mnd garantie
Snijplanken DPE 500 vlak 4(H)x50x30cm wit Caterchef

€ 43,10 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Snijplanken DPE 500 geul 4(H)x50x30cm wit Caterchef

€ 45,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Snijplanken van XXLhoreca


HACCP snijplanken

In de professionele horecakeuken is het gebruikelijk de kleuren van snijplanken te coderen volgens de hygiënecode van de horeca. Een rode snijplank wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het snijden en prepareren van rauw vlees, blauw voor vis en schelpdieren en een groene snijplank voor het bewerken van groente en fruit. De bedoeling van deze snijplank kleurindeling is om kruisbesmetting tegen te gaan. De hygiënecode voor de horeca kan ook heel goed bij u thuis en in uw eigen keuken prima werken. Hoe goed u een houten snijplank ook schoonmaakt, er blijven toch altijd wat resten achter en dus is het soms noodzakelijk om meerdere snijplanken te gebruiken.

Professionele snijplanken

Welke professionele snijplanken u ook kiest, bij XXLhoreca bieden wij alleen kwaliteitsproducten aan. Dat betekent dat u in de keuken aan de slag kunt gaan met snijplanken die zorgen voor jaren plezier. Een professional kan natuurlijk niet zonder het juiste kookgerei. Gelukkig zijn de producten uit ons assortiment een goede aanwinst voor de horecakeuken. Uiteraard kunt u een snijplank ook gebruiken voor bij u thuis.

Uw aanschaf bij XXLhoreca

Wanneer u nieuwe producten aanschaft bij XXLhoreca bent u verzekerd van kwaliteit. Daarom bieden wij naast onze hoogwaardige producten ook een garantietermijn aan voor maar liefst een jaar. En dat naast onze riante kortingen.

Heeft u nog vragen over snijplanken? Of wilt u graag advies over welke snijplanken bij uw bezigheden aansluiten? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • pro-kitchen1