Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Snijwerkunits


Snijplanken zijn onmisbaar in de keuken, omdat ze het snijden van verschillende soorten voedsel veel gemakkelijker en eenvoudiger maken, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een hoge mate van hygiëne.

Als u dan nog een stapje verder gaat, kunt u kijken naar snijwerkunits. Snijwerkunits hebben naast het snijgedeelte een geul voor een 1/3 GN bak. Hierin kunt u de gesneden stukjes doen, zodat deze direct in de goede bak zitten. Een snijwerkunit is dus ideaal voor mise en place werkzaamheden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Snijwerkunits van XXLhoreca


In ons assortiment hebben we een snijwerkunit van het merk Emga. Deze unit is verkrijgbaar in twee kleuren, wit en zwart, en is gemaakt van polyethyleen. De snijwerkunit wordt geleverd zonder GN bak maar deze is uiteraard ook bij ons te bestellen.

Welk snijwerkunit past bij mij?

Het assortiment snijwerkunits is nog niet groot, dus mocht u op zoek zijn naar een bepaald model dan horen we het graag. Ook als u nog vragen heeft over de units of als u graag advies wilt, staan wij 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapSnijplanken | Slagersblok | Snijplanken | Snijplankensets | Snijplankenstandaards | Plastic Snijplanken | Houten Snijplanken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...