Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Snijplankensets


Als horecaondernemer bent u bekend met het gebruik van verschillende kleuren snijplanken. Dit verwijst naar de HACCP voorschriften in de keuken. Door gebruik te maken van bepaalde kleuren snijplanken voor het bereiden van verschillende etenswaren kunt u een kruisbesmetting voorkomen. Een erg hygiënische manier van koken. Extra belangrijk in een professionele horecakeuken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat zijn HACCP voorschriften?


HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Ook wel een voedselveiligheidssysteem genoemd. Bedrijven die met voedsel werken voorkomen hiermee dat het eten en dus de gast in gevaar komt. Het toepassen van deze regels kan gemakkelijk door gebruik te maken van onze snijplankenset(s). De kleuren van de snijplanken worden gebruikt om ze herkenbaar te maken voor specifieke producten. Zo worden er geen smaken, geuren of bacteriën overgedragen.

Waar worden de gekleurde snijplanken voor gebruikt?

Witte snijplank: snijden van brood en kaas
Groene snijplank: snijden van groenten en fruit
Rode snijplank: snijden van rauw vlees
Gele snijplank: snijden van gevogelte
Blauwe snijplank: snijden van rauwe vis en schaaldieren
Bruine snijplank: snijden van gaar vlees en gevogelte

Voordelen van snijplankensets

Een snijplankenset geeft u de mogelijkheid om allerlei gerechten klaar te maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verspreiden van bacteriën. Met het hebben van verschillende snijplanken, elk voor iedere specialiteit, bent u verzekerd van hygiëne op de werkvloer. Daarnaast kunt u de snijplankensets van plastic eenvoudig reinigen. Het mag namelijk in de vaatwasser.

Snijplankensets van XXLhoreca

Bij ons vindt u snijplanken in alle soorten en maten en geheel conform de bekende horecanorm. Onze uit hogedruk polypropyleen vervaardigde (plastic) snijplanken vormen een oersterke ondergrond voor vlijmscherpe keukenmessen en zaagtandjes van broodmessen. Wij bieden een totaalpakket aan van snijplanken van verschillende formaten en diktes.

Hulp nodig?

Heeft u nog vragen over onze snijplankensets? Of kunnen wij u van een advies voorzien? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u alles te vertellen over de sets die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapSnijplanken | Slagersblok | Snijplanken | Snijplankenstandaards | Snijwerkunits | Plastic Snijplanken | Houten Snijplanken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...