Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Aanstekers en branders


Even een kaarsje aansteken, het gasfornuis gebruiken, de hokker aansteken of de crème brûlée aftoppen met een gebrand laagje suiker. Hier zijn aanstekers en branders ideaal voor en dus zijn deze onmisbaar in iedere horecakeuken. Bij XXLhoreca kunt u slagen voor diverse soorten aanstekers en branders, geschikt voor diverse doeleinden. Een uitgebreid assortiment in iedere, gewenste prijsklasse.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Aanstekers en branders van XXLhoreca


Diverse soorten aanstekers

Aanstekers komen altijd van pas, of u nu een gasfornuis heeft in uw horecakeuken of niet, ze zijn eigenlijk onmisbaar. Het fijne van de aanstekers uit ons assortiment is dat deze in diverse formaten en soorten verkrijgbaar zijn. De lange aanstekers zijn erg geschikt voor een veilige bediening, om bijvoorbeeld theelichten in hoog glas aan te steken. Maar ze zijn ook handig en veilig voor het fornuis. Een flexibele gasaansteker is ideaal wanneer u een bocht moet maken om vuur te krijgen. Al deze varianten vindt u terug in ons aanbod.

Branders voor diverse doeleinden

Bent u veel in de weer met diverse desserts of sushi? Flambeerbranders zijn dan zeer handig om in huis te hebben. Een flambeerbrander is ideaal om een lekker korstje te branden op crème brûlée of om de zalm te flamberen, nadat u hier heerlijke sushi mee gerold hebt. Branders geven een krokante laag aan veel diverse etenswaren en u kunt hier zo creatief mee zijn als u zelf wilt.

Aanstekers en branders bestellen bij XXLhoreca

Heeft u nieuwe aanstekers of branders nodig en wilt u deze graag zo snel mogelijk gebruiken? Door te bestellen bij XXLhoreca heeft u deze handige producten al binnen 48 uur in huis. Wij proberen onze producten zelfs binnen 24 uur al te versturen. Daarnaast gaan we als specialist in horecaproducten graag servicegericht te werk. Onze klantenservice is daarom 24/7 bereikbaar.

Twijfelt u nog tussen diverse branders of aanstekers?

Wilt u aanstekers of branders bestellen maar heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met ons team.

Populaire categorieën: KeukenasssecoiresOverige keukenaccessoires | Aanstekers en branders | Bonnenhouders | Verbruiksartikelen | Bakplaten en roosters

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...