Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Doorlooptoaster


Doorlooptoasters zijn geweldig bij ontbijt- en brunchbuffetten. Maar ook bij een barbecue kan een doorlooptoaster goed van pas komen. Met een doorlooptoaster roostert u namelijk niet alleen snel en betrouwbaar sneetjes brood, maar ook hotdogs en hamburgerbroodjes.

Wie denkt dat doorlooptoasters alleen geschikt zijn voor restaurants of fastfoodrestaurants heeft het mis, doorlooptoasters zijn ook praktisch voor thuis - in een kleinere uitvoering natuurlijk. Deze kleinere versies zijn ontworpen voor kleinere capaciteiten, maar scoren punten met hun gastronomische kwaliteit.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke doorlooptoaster moet ik kiezen?


Het is bij een doorlooptoaster van belang om te kijken naar de capaciteit, hoeveel sneetjes u per uur kunt roosteren.

Heeft u al enig idee waar uw voorkeur naar uit gaat? Of heeft u nog vragen of zou u graag advies willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Toasters | Tosti Apparaten | Broodroosters | Quartz Toasters

Veel gestelde vragen

Een doorlooptoaster werkt continu door brood of broodjes via een transportsysteem te geleiden dat ze gelijkmatig roostert. Dit zorgt voor een efficiënte bereiding van geroosterd brood in grote hoeveelheden voor horecagelegenheden.

Doorlooptoasters zijn ideaal voor horecagelegenheden omdat ze snel en efficiënt geroosterd brood of broodjes kunnen bereiden. Ze besparen tijd en zorgen voor consistente roosterresultaten, wat de tevredenheid van gasten verhoogt.

Het onderhoud van uw doorlooptoaster is eenvoudig. Schakel het apparaat uit en laat het afkoelen voordat u het reinigt. Verwijder regelmatig kruimels en resten en reinig de roosterplaten en transportbanden grondig met een vochtige doek of borstel.

XXLhoreca biedt doorlooptoasters van gerenommeerde merken zoals Bartscher en Hendi. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en prestaties in de horeca.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...