Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Barstations


De barstations van XXLhoreca zijn multifunctioneel en geschikt voor elke bartender die de bar overzichtelijk wil houden. Barstations zijn geschikt om garnituur zoals citroenschijfjes en kersen in te bewaren of voor de parapluutjes en rietjes voor die lekkere cocktail.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Barstations van XXLhoreca


De handige ingrediëntenhouder van Hendi, gemaakt van rvs inclusief 5 inzetbakjes, geeft de barman of barvrouw overzicht en in combinatie met een paar stevige rvs cocktailshakers kunt u hiermee professioneel aan de slag.

De barstation deluxe van ons eigen merk XXLselect is geheel vervaardigd van kunststof en is zeer gemakkelijk schoon te houden.

Bij de selectie van barstations moet u rekening houden met de ruimte die u denkt nodig te hebben om deze barstations eventueel in de koelkast op te bergen. Maak de barstations regelmatig schoon en zorg ervoor dat u hygiënisch omgaat met vervoer van en naar keukens.

Welke barstations passen bij mijn bar?

Heeft u al een barstation gevonden welke bij uw bar past? Of heeft u nog vragen over de barstations of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...