Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Worstenvullers


Heeft u een gebruiksvriendelijke worstenvuller nodig in uw horecazaak? De worstenvullers die wij aanbieden worden gebruikt om snel en zorgvuldig de lekkerste worstspecialiteiten te produceren.

De worstenvullers die wij aanbieden zijn afkomstig van bekende merken zoals Buffalo en Diamond en zijn gemaakt van robuuste materialen. De apparaten zijn gemaakt van bijvoorbeeld roestvast staal, gelakt staal en andere ijzersterke materialen. Deze worstenvullers kunt u dus nog jaren lang gebruiken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Worstenvullers van XXLhoreca


Eén van onze favorieten is de Saro worstenvuller met een capaciteit van 7 liter. Deze worstenvuller is het ideale apparaat voor iedere horecakeuken. De worstenvuller is gemaakt van roestvast staal, heeft vier vulbuizen en het juiste precisiegereedschap om de juiste druk uit te oefenen.

Handmatige worstenvullers

Geeft u de voorkeur aan handmatig worsten maken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor de worstenmaker van Buffalo. Met de handmatige worstenvuller van Buffalo heeft u zelf de regie over het apparaat. Deze is zowel links- als rechtshandig te gebruiken en heeft een inhoud van 5 liter. Deze handmatige worstenmaker wordt geleverd met 4 stampers.

Welke worstenvuller moet ik kiezen?

Of u dus op zoek bent naar een elektrische worstenvuller of een handmatige, in beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of heeft u nog vragen of zou u graag advies willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Vleesverwerking | Vleesmolens | Hamburgerpersen | Beenderzagen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...