Werktafels


Populaire werktafels volgens onze bezoekers en klanten

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van een werktafel?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een werktafel?

RVS tafels zijn er in veel variaties. De keuze van een werkblad begint onder andere bij het kiezen van formaat, fabrikant en kleur. maar de volgende punten zijn ook zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik onze filter opties om filters te combineren en de voor u juiste werkplek te creëren. Onderaan deze webpagina vind u meer informatie over werktafels.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

RVS werktafels van XXLhoreca


Een RVS werktafel is een echte allrounder voor de professionele keuken, omdat hij voor veel verschillende doeleinden geschikt is. Onze roestvaststalen tafels zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en uitvoeringen. Roestvast staal heeft bewezen een het een van de meest duurzame en robuuste materialen is voor in de horecakeuken.

Elke rvs tafel uit ons assortiment is gemaakt van zeer hoogwaardig staal, waardoor onze tafels stabiel en duurzaam zijn. Doordat veel van onze tafels uit onze eigen fabriek komen zijn wij flexibel wat betreft uw wensen en is bijna alles mogelijk!

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Aan- en afvoertafels
  • Werktafels
  • Werkkasten
  • Werkstations
  • Werktafelbladen
  • Werkbanken
  • Mobiele werkbanken – Werktafels op wielen – Verplaatsbare werkbanken

Daarnaast kunnen we bij veel van deze tafels ook nog variëren in uitvoering. Zo kunnen we ze leveren met een verstevigd werkblad, afvalgat, spatrand en nog veel meer! De draagkracht van onze hoogste kwaliteit tafels kan oplopen tot zeker 450kg.

Een breed assortiment in RVS

In ons assortiment zijn diverse RVS werktafels te vinden. Doordat wij een ruime keuze hebben weten we zeker dat we altijd een tafel hebben die bij u past. Komt u er op de site met de filters niet uit? Dan staan onze productspecialisten elke werkdag voor u klaar!

Doordat onze RVS tafels veelzijdig inzetbaar zijn zien we deze in bijna elke professionele keuken terug. Iedere uitvoering heeft zijn unieke en eigen handige eigenschappen. Tevens is RVS goed schoon te houden waardoor u gemakkelijk een hygiënische werkplek kan hanteren.

Mocht u in uw keuken minder ruimte hebben of is mobiliteit voor u van belang kunt u ook een van onze inklapbare RVS tafels overwegen. Op die manier kunnen koks en chefs optimaal gebruik maken van de werkruimte in hun keuken. Als u meer opzoek bent naar een werktafel waar onder het blad keukenapparatuur of voorraad opgeslagen moet worden raden wij u aan om een werktafel met bodemschap uit te kiezen. Zo hoeven de materialen niet op de vloer geplaatst worden. En heeft u liever dat de zijkant of voorkant ook gesloten kan worden? Kijk dan eens tussen onze werkkasten.

Buiten de standaard modellen RVS tafels verkopen wij ook wandschappen, kasten, spoeltafels en etagères. Hierdoor kunnen we bijna altijd garanderen dat we altijd een geschikte oplossing voor u in huis hebben.

De meest Hygiënische werktafel

Zoals hierboven beschreven is het gladde werkoppervlak simpel schoon te maken en houden. Dat is van belang omdat chefs in keukens strenge HACCP hygiëne regels moet naleven. Werktafels van RVS voldoen aan de HACCP norm. De tafels nemen nauwelijks tot geen voedingssappen, kleur- en-/of smaakstoffen op en daarnaast zijn ze niet kapot te krijgen. Om deze reden zijn RVS tafels een ideale oplossing in keukens van restaurants, cafetaria’s, zorginstellingen en sportkantines.

Let echter wel op met het gebruik van bijtende stoffen en zouten bij het schoonmaken van uw RVS werktafel. Dit is nagenoeg de enige zwakte van deze tafels en daarom raden wij het ook sterk af om schoon te maken met staalborstels of schuursponsen. Dit kan er toe leiden dat de beschermende toplaag van het staal beschadigd wat kan resulteren in roest. Het schoonmaken met een microvezel doekje, warm water, en afwasmiddel is voldoende voor een mooi resultaat.

Werktafels en opbergruimte

Een werktafel hoeft niet alleen als werk oppervlak te dienen. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met opbergruimte voor keukenapparatuur en spullen die nodig zijn voor het werken in de keuken. Om alles netjes op te kunnen bergen kunnen wij de tafels voorzien van een bodemschap en /of tussenplanken. Zo kunt u het werkblad schoon en leeg houden voor de werkzaamheden. Het onderschap is nadat de tafel gemaakt is niet in hoogte te verstellen maar tijdens productie is alles mogelijk.

Een deel van onze professionele werktafels wordt geleverd als ‘flat pack’. Dat houd in dat de tafel nog wel in elkaar gezet moet worden zodra deze afgeleverd is. In principe is het pakket zo ontworpen dat u in 10 minuten de werktafel in elkaar kan hebben. Dus de montage is zeer eenvoudig. In de meeste gevallen wordt er gereedschap bijgeleverd om de tafel in elkaar te zetten. Het grote voordeel van deze tafels is de mobiliteit, omdat u ze ook weer uit elkaar kan halen tijdens het verplaatsen. Helaas gaat dit wel ten kostte van de stabiliteit.

Als je liever een RVS werkblad met een spatrand wenst is dat ook een mogelijkheid. De randen RVS werktafels worden gebogen en gepolijst en doordat de opstaande rand er niet op gelast is blijft het blad extra sterk. Bij XXLhoreca kunnen we zelfs onderscheid maken tussen een opstaande rand aan de rechter zijde terwijl de linker zijde geen opstaande rand heeft. Door onze hoge kwaliteit machines en de veiligheid die voorop staat worden alle tafels perfect afgewerkt. Wij kunnen u verzekeren dat geen van onze tafels scherpe randen bevat.

Welke RVS tafel moet ik kiezen?

Bij XXLhoreca bieden we dus verschillende ontwerpen aan zoals bijvoorbeeld met open bodemschappen, gesloten bodemschappen of zonder schappen. Welke het meeste geschikt is hangt van de specifieke situatie af. Werp een blik over ons zeer uitgebreide assortiment om de voor u juiste werktafel te vinden. Wij raden u aan om contact met onze klanten service te zoeken als u twijfelt. Weet u al welke RVS werktafel het beste op uw werkplek past? Heeft u vragen die wij voor u kunnen beantwoorden. Bij XXLhoreca voorzien wij u van professioneel advies.

Populaire categorieënRVS tafels | Aan- afvoertafels | Werkkasten | Werktafelbladen

  • pro-kitchen1