• Werktafels

    Werktafels

Werktafels


Een roestvaststalen werktafel is onmisbaar voor de grote keuken. Zonder werktafel geen ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Bij ons heeft u de keuze tussen verschillende werktafels:

  • Werktafels met of zonder bodemschap
  • Werktafels met bodemschap en tussenschap
  • Werktafels met laden
  • Werktafels met schuifdeuren
  • Werktafels met klapdeuren
  • Hoekwerktafels

Producten

Filter

Sorteer op

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Werktafels van XXLhoreca


Werktafels met afvalgat

Daarnaast kunt u kiezen voor een werktafel met of zonder spatrand/opstaande rand. In ons grote assortiment vindt u alles wat u nodig heeft.

Werktafels op maat van XXLhoreca

Welke roestvaststalen werktafel u ook kiest, bij XXLhoreca krijgt u gegarandeerd producten gemaakt van hoogwaardige materialen en met een robuust, krasvast en slagvast oppervlak. De werktafels uit ons assortiment hebben een lange levensduur en de planken/onderstellen van de tafels zijn volledig aan te passen aan uw wensen.

Daarnaast zijn de poten in hoogte verstelbaar. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we natuurlijk ook gekeken naar de gebruiksvoorwerpen die nodig zijn voor het werk. Om alles netjes op te kunnen bergen zijn veel van de tafels (deels) voorzien van grote planken.

Rvs werktafel schoonmaken

Om de werktafel mooi schoon te houden heeft u een speciaal reinigingsmiddel nodig. Ook deze rvs reiniger kunt u bij ons kopen.

Rvs werktafels van XXLhoreca

Bent u van plan een rvs werktafel aan te schaffen voor uw horecakeuken, ziekenhuis of laboratorium? Bij XXLhoreca vindt u een groot aanbod rvs werktafels die binnen korte tijd geleverd kunnen worden.

Welke rvs werktafel moet ik kiezen?

We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om de beste werktafel voor uw bedrijf en/of werkzaamheden te kiezen. We helpen daar uiteraard graag bij. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Bent u op zoek naar een werktafel op maat of heeft u andere speciale wensen voor een werktafel? Ook daar kunnen wij u mee helpen.