• Strijkijzers

Strijkijzers


Een strijkijzer is onmisbaar in de hotelomgeving, maar ook andere horecagelegenheden kunnen hier zeker profijt van hebben. Het is namelijk ontzettend belangrijk om goed voor de dag te komen. Personeel met gestreken schorten, kreukvrije tafelkleden en in het hotel knisperende witte lakens. Het draagt allemaal bij aan de beleving van de gast.

Het assortiment strijkijzers is nog niet groot, maar in de toekomst zullen we u meer strijkijzers aanbieden.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-12%
Stoomstrijkijzer Caterlite - Roterend Snoer - 1200W/230V Caterlite

€ 29,90 * Excl. € 34,00* Excl.

12 mnd garantie
-16%
Hotel Strijkijzer met stoomketel - 440x260x(h)690mm Diamond

€ 751,00 * Excl. € 895,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Strijkijzers van XXLhoreca


In ons assortiment hebben we een strijkijzer van het merk Diamond. Dit strijkijzer heeft alles om te voldoen aan de eisen binnen het professioneel strijkmilieu. Het strijkijzer beschikt over een boilers in ABS met een inhoud van 2 liters. Deze kan met de hand gevuld worden. De stoomgenerator is tevens voorzien van een veiligheidsthermostaat.

Welk strijkijzer moet ik kiezen?

Het assortiment strijkijzers is momenteel nog in ontwikkeling, maar we kunnen u wel al een model aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald strijkijzer, dan horen we het uiteraard graag van u.

Mocht u nog vragen hebben over de strijkijzers, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.