Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Saladettes


Populaire saladettes volgens onze bezoekers en klanten

24 mnd garantie
Express
Combisteel Saladette 2 deurs | Glasopstand | 2,4kW | 900x700x850(h)mm

1-2 werkdagen

€ 928,44

€ 1.123,41 incl. BTW

24 mnd garantie
Express
Combisteel Saladette 3 Deurs | Glasopstand | 4x 1/1GN | 1365x700x850(h)mm

1-2 werkdagen

€ 1.067,52

€ 1.291,70 incl. BTW

24 mnd garantie
Express
Polar Saladette 3-Deurs - 137x70x(h)85cm

1-3 werkdagen

€ 839,75

€ 1.016,10 incl. BTW

24 mnd garantie
Polar Saladette 4-Deurs | Glazen Opzetvitrine | Voor 5x GN1/1 | 223x70x(H)136cm

3 weken

€ 2.621,09

€ 3.171,52 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet u op letten bij het kopen van saladettes?

barkoelkast

Waar moet u op letten bij het kopen van saladettes?

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van saladettes die wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw saladette:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Onder deze pagina kunt u meer informatie vinden over saladettes.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Saladetttes van XXLhoreca


Wenst u een saladette aan te schaffen voor een goede prijs? Dat zit u bij ons goed! Wij hebben verschillende soorten en maten wat betreft saladettes. Wat u ook wenst, wij hebben het voor u in huis!

Een saladette is een koeling die vooral in de horeca wordt gebruikt. Op een saladette kunt u gemakkelijk salades bereiden en presenteren om ze daarna koel te bewaren onder een deksel die aan de bovenkant geopend kan worden. Ook kunt u de saladette als serveerunit gebruiken. Dit is ideaal voor als u een buffet heeft.

Welke soorten saladettes zijn er?

Er zijn verschillende soorten en modellen wat saladettes betreft. Op de markt zijn er bijvoorbeeld saladettes met een glastop, zonder glastop en ze komen met RVS werkbladen. Ook hebben verschillende modellen verschillende temperatuurbereiken. Zo kan de een tot 3 graden koelen en de ander tot -2 graden vriezen. Het is daarom belangrijk om van te voren te weten welke saladette u nodig heeft voordat u er een aanschaft.

In de saladettes kunt u GN bakken plaatsen om zo alle ingrediënten georganiseerd een plek kunt geven. We hebben hiervoor saladettes die boven de bakken een deksel hebben en we hebben saladettes waarbij er geen deksel beschikbaar is. Hierbij kunt u de bakjes zien zitten. Wat wel het voordeel hiervan is, is dat u gemakkelijk bij de ingrediënten kunt.

Indien u niet weet welke u nodig heeft, staat onze klantenservice graag voor u klaar. Zij zullen u helpen bij het maken van de beste keuze zodat u comfortabel te werk kunt gaan.

De werkbladen van onze saladettes.

Zoals net aangegeven hebben wij saladettes met RVS ( ook wel roestvast staal) werkbladen in ons assortiment. De meeste van onze saladettes zijn gemaakt van RVS AISI 304 waar het werkblad ook van is. AISI staat bekend om zijn eigenschap dat het beter gelast kan worden dan andere RVS soorten. Hierdoor is de kwaliteit van de gelaste stukken een stuk beter! De werkbladen kunnen onder andere gebruikt worden voor het bereiden van gerechten zoals salades en pizzadeeg.

Saladettes met glastop en zonder glastop.

Of u een saladette nodig heeft met een glastop of zonder een glastop hangt af of u de door u bereidde gerechten wil presenteren. Indien het antwoord ja is raden wij aan om een saladette met een glastop aan te schaffen. Dit omdat u dan de gerechten kan presenteren zonder dat iemand over het eten kan hoesten.

Indien het antwoord is dat u de door u gemaakte gerechten niet wil presenteren raden wij aan om een saladette aan te schaffen zonder glastop. Hiermee bespaard u niet alleen geld maar ook ruimte in de plaats waar de saladette komt te staan.

Statisch of geforceerde koeling.

Het is niet alleen handig om te weten welke ingrediënten u in de saladette wil bewaren maar ook handig om te weten of u een statische of geforceerde koeling nodig heeft. Hieronder kunt u vinden wat beide koelingen inhoudt:

Een statische koeling werkt door middel van een koude achterplaat. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van koude componenten in de kast. De statische koeling is vergelijkbaar met de koelingen voor thuisgebruik. Statische koelingen worden gebruikt in situaties waar de koeling maar een aantal keer per dag open gaat.

Voordeel: Een statische koeling is zuiniger en produceert minder geluid dan de geforceerde koeling. Ook zullen onverpakte producten minder snel uitdrogen ten opzichte van de geforceerde koeling.

Nadeel: Een statische koeling heeft last van temperatuurschommelingen, bovenin kan het bijvoorbeeld warmer zijn dan onderin. Daarnaast komt de koeling minder snel op temperatuur.

Een geforceerde koeling werkt door middel van een koelmotor. De koelmotor blaast koude lucht de koeling in met behulp van een ventilatiesysteem. Geforceerde koelingen zijn geschikt voor situaties waarbij de koeling vaak open en dicht gaat. Bijvoorbeeld in de keuken of achter de bar.

Voordeel: Een geforceerde koeling komt snel op temperatuur. De koeling is hiermee geschikt voor drukke werkomgevingen.

Nadeel: In een geforceerde koeling drogen onverpakte producten sneller uit. Het is dus belangrijk om producten goed af te dekken. Fabrikanten van grote merken zoals Afinox, Gram, Liebherr en True, doen er alles aan om de uitdroging te beperken door middel van speciale luchttechnieken.

Bij XXLhoreca hebben we ook geventileerde koelingen. Verwar dit alleen niet met een geforceerde koeling. Dit is een statische koeling met een ventilator welke ervoor zorgt dat de koude lucht beter verdeeld wordt. De geventileerde koeling koelt niet zo krachtig als een geforceerde koeling.

Let op: Een te volle koeling kan niet altijd zijn temperatuur behalen, evenals een lege koeling. Zorg er daarom voor dat de koeling nooit te vol, maar ook niet te leeg is.

Aantal deuren per breedte.

Zodra u weet wat voor saladette en of deze statisch of geforceerd gekoeld moet zijn, kunnen wij kijken naar de volgende stap. Welke afmetingen zoekt u en hoeveel deuren en of lades moeten het zijn? Wij hebben verschillende maten met deuren:

Onze minst brede saladette is 440mm breed en heeft 1 deur.

Onze breedste saladette is 2545mm en heeft 4 deuren.

Bij ons kunt u ook kiezen voor een saladette die en deuren heeft en een lade heeft. Neem bijvoorbeeld onderstaand artikel van NordCap.
Dit is een kwalitatief ontzettend goed model en biedt erg veel ruimte om uw gerechten en ingrediënten in kwijt te kunnen.

Veel gestelde vragen:

Wat is een saladiere?

Een saladiere is hetzelfde als een saladette. De machine lijkt op een koelwerkbank maar er zit net iets verschil is. Een saladiere ( of saladette ) heeft een klep aan de bovenkant die open en dicht kunnen waar u uw gerechten en ingrediënten kwijt kunt.

Hoe groot is een saladiere?

Saladieres zijn er in verschillende maten. Neem een kijkje op onze site en gebruik onze filters om er achter te komen welke het beste bij u past.

Indien het niet lukt om een saladette te vinden die het beste bij u past, kunt u contact opnemen met onze product experts. Zij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de keuze zodat u een saladette heeft die het beste bij u past.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Werkbanken | Koelwerkbanken | Pizzawerkbanken | Vrieswerkbanken | Koel- Vriescombinatie Werkbanken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...