Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Neutrale werkunit


Neutrale werkunits in diverse soorten en maten, ook deze kunt u vinden in ons assortiment. Een neutrale werkunit is, zoals het woord het zegt, neutraal. Zo een werkunit kan dan ook in elke keuken gebruikt worden.

Al onze werkunits zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal en zijn verkrijgbaar met planken, lades, deuren of open onderkasten.

De werkunits zijn eenvoudig verstelbaar en de robuuste verbindingen zorgen voor de nodige stabiliteit.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Neutrale werkunit van XXLhoreca


Een mooi voorbeeld van een neutrale werkunit is die van Bartscher. Het neutrale element met open onderbouw (serie 900) is met haar hoogwaardige en massieve rvs-uitvoering de ideale keuze voor de moderne keuken met hoge eisen.

Naast deze mooie werkunit van Bartscher hebben we ook neutrale werkunits met een ingebouwde lade, zoals bijvoorbeeld deze van Gastro M. De lade van deze werkunit heeft een inhoud van 1/1 GN.

Welke neutrale werkunit past bij mijn bedrijf?

Een neutrale werkunit is, zoals het woord het zegt, neutraal. Zo een werkunit kan dan ook in elke keuken gebruikt worden. Desalniettemin is het van belang om te kijken waarvoor u de werkunit gaat gebruiken, dan kunt u beslissen of u gaat voor bijvoorbeeld een lade of een open kast.

Kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste werkunits voor uw keuken? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: RVS | Overige RVS | RVS Maatwerk | RVS Servieskasten en Opbergkasten | RVS Wandkasten | RVS wandschappen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...