Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Stoepborden


Stoepborden worden in de horeca veel gebruikt om dag acties of speciale menu’s op een creatieve manier te tonen aan voorbijgangers of gasten.

Stoepborden vindt u bij ons in allerlei soorten en maten. Het hardhouten model van Securit is wellicht wel een van ons meest populaire exemplaar. Dit krasvrije bord is een zeer robuust en makkelijk te onderhouden model. Is het een keer slecht weer? Dan hoeft u het exemplaar niet meteen naar binnen te halen, want regen heeft geen invloed op het goed afgewerkte frame en het blijft goed rechtop staan door de sterke staanders.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een stoepbord?


Het belangrijkste is de stevigheid van het bord. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het bord bij een klein windje op het terras, al omwaait. Wel moet het bord niet al te zwaar zijn, want zeker in de zomermaanden, zal het bord vaak verplaatst worden. Ten tweede is het materiaal waarvan het bord gemaakt is, van groot belang. Duurzame materialen die genoeg ruimte bieden voor de presentatie van het menu, zijn een goede uitkomst.

Welk stoepbord moet ik kiezen?

Het assortiment stoepborden krijtborden is groot, we kunnen het ons daarom ook voorstellen dat het lastig is om te kiezen welke het beste bij u past. We helpen u daar uiteraard graag bij. We staan dan ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties