Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Silhouet krijtborden


Wat is het goede woord voor deze silhouet krijtborden? Speels? Opvallend? Ludiek? Hoe dan ook, deze silhouet krijtborden van XXLhoreca zorgen dat de boodschap in ieder geval opvalt. Welke boodschap of tekening je ook wilt maken, één ding is zeker: het springt meteen in het oog.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Silhouet krijtborden van XXLhoreca


Een tafelkrijtbord in de vorm van een varken zou niet misstaan op de vitrine bij de lokale slagerij en het tafelkrijtbord in de vorm van een kopje past uitstekend bij elke koffiezaak en zorgt voor een optimale blikvanger.

Sterker nog, we hebben voor elk bedrijf een silhouet krijtbord in ons assortiment zodat iedereen een passend model kan vinden. Van ijssalons tot wijnwinkels en zelfs voor de traiteur - hier komt iedereen aan zijn trekken.

Uiteraard kunt u bij XXLhoreca ook andere krijtborden, krijtpennen en accessoires bestellen, zoals schoolborden, displayborden of schildersezels.

Welk silhouet krijtbord moet ik kiezen?

Heeft u al een idee van wel silhouet krijtbord het beste bij uw zaak past? Of heeft u nog vragen of zou u advies van ons willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...