Roeren en stampen


Roeren en stampen zijn handelingen die in de keuken vaak uitgevoerd worden. Bij het uitvoeren van deze alledaagse handelingen horen de juiste gereedschappen. Als horecagroothandel weten wij dat lepels, spatels, persen, gardes en stampers onmisbaar zijn in elke keuken. Daarom heeft XXLhoreca een uitgebreid assortiment aan deze keuken-accessoires beschikbaar; voor iedere keuken de best geschikte producten.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Spaghetti Lepel RVS 18/8 | 260mm XXLselect

€ 7,60 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Sauslepel Zwart | Melamine | 180mm Hendi

€ 1,90 * Excl.

12 mnd garantie
Pannenlikker Lepelvorm Kunststof | 240mm XXLselect

€ 2,70 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Bakspatel | Dikte 1,2mm | 150x95mm Hendi

€ 9,50 * Excl.

24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Lepels, spatels en pollepels


Van het roeren van uw gerechten, tot het opscheppen van het eten; lepels, pollepels en spatels zijn zonder twijfel één van de belangrijkste gereedschappen binnen de horecakeuken. Lepels en spatels bestaan in enorm veel verschillende groottes en zijn geschikt voor een breed spectrum aan handelingen.

XXLhoreca heeft lepels en spatels in meerdere kleuren en materialen, van kunststof en siliconen tot hout. Ook kunt u kiezen voor hittebestendige lepels en spatels, voor temperaturen van boven de 200°C.

Gardes

Ouderwets met een garde de ingrediënten mengen gaat soms gemakkelijker dan het gebruiken van een mixer. Met een garde klopt of slaat u meerdere ingrediënten om ze tot één geheel te brengen. Voor verschillende gerechten bestaan diverse soorten gardes. Zo zijn er grote gardes voor het mengen van beslag, maar ook kleinere gardes voor het kloppen van zuivelproducten. Daarnaast kunnen gardes een verschillende hoeveelheid aan draden hebben.

De gardes van XXLhoreca zijn te verkrijgen in 7-draads, 8-draads, 12-draads en 24-draads. Ook bieden wij gardes van meerdere formaten en heeft u keuze uit een kunststof handvat of een handvat gemaakt van RVS. Onze duurzame gardes zijn voorzien van een ophangoog aan het handvat waardoor ze makkelijk op te bergen zijn.

Persen en stampers

Voor het persen van knoflook en het stampen van stamppot, kunnen persen en stampers absoluut niet ontbreken in uw horecakeuken. Van fruitpersen tot pureestampers, XXLhoreca heeft ongetwijfeld voor elke keuken geschikte gereedschappen binnen deze categorie. Ook deze keuken-accessoires zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen. Kiest u voor slijtvast RVS? Of heeft u liever gangbaar en kwalitatief kunststof? Bij XXLhoreca kunt u gemakkelijk uw keuze maken.

Gereedschap voor roeren en stampen bij XXLhoreca

Voor al uw keuken accessoires biedt XXLhoreca u een breed assortiment aan producten. Onze lepels, spatels, persen, gardes en stampers zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid aan maten, kleuren en materialen. Voor verdere productinformatie kunt u een kijkje nemen op onze site.

Heeft u nog vragen?

De medewerkers van XXLhoreca staan altijd voor u klaar. Heeft u nog vragen over onze keuken accessoires? Of weet u niet zeker welke materialen geschikt zijn voor uw keuken? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.

  • Roeren en stampen