Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Spatels


Werken met goed gereedschap is het halve werk. Bij XXLhoreca vindt u het beste keukengerei voor de professionele keuken, maar ook gewoon voor thuis. Een spatel of spaan is onmisbaar bij het bakken en braden. Draai een omelet, pannenkoek of stukje vlees gemakkelijk om met behulp van een spatel. Gebruik de spatel ook voor het omscheppen van ingrediënten in de pan of om wat aangekoekte restjes te verwijderen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Specifieke spatels


XXLhoreca heeft verschillende spatels in het assortiment. Specifiek geschikt voor bepaalde etenswaren of doeleinden. Zo is er de speciale Lasagne-Spaan van het merk Delgon Sabatier. Gebruikte u eerder altijd een reguliere spaan? Dan is het wellicht tijd om over te stappen op dit topproduct. Het brede lemmet van RVS maakt opscheppen namelijk erg makkelijk en de kartelrand aan de zijkant helpt bij het snijden van de lasagne.

Ook voor de echte hamburgerkoning hebben wij de juiste producten. De Hamburgerturner van Hendi is een handige tool voor elke barbecue. Met de scherpe, omhooglopende randen flippen de burgers, uien of garnalen makkelijk van de grill.

Voor de bereiding van vis heeft het merk Vogue de speciale visspaan. De lange steel waarborgt uw veiligheid doordat u voldoende afstand kunt houden van het opspat-gebied en hete delen. Het dunne lemmet glijdt soepel onder de vis zonder deze te beschadigen.

Diverse materialen

De spatels op de website van XXLhoreca zijn gemaakt van verschillende materialen zodat elke chef de perfecte spatel kan vinden. Het lemmet van de meeste spatels zijn gemaakt van duurzaam RVS. Dit roestvaste staal is stevig en gaat lang mee. Ook is het vaatwasserbestendig en daardoor makkelijk en snel schoon te krijgen.

Spatels gemaakt van Exoglass zijn hittebestendig tot 220 graden. Deze spatels zijn perfect bij het gebruik van antikleefpannen omdat ze het laagje in de pan niet beschadigen. De siliconen spatels hebben ongeveer dezelfde eigenschappen als die van Exoglass. Spatels gemaakt van siliconen zijn flexibel, hygiënisch, hittebestendig en kunnen gewoon in de vaatwasser.

Houten spatels zijn vrij zacht waardoor dit materiaal ook de anti-aanbaklaag in pannen niet beschadigt. Spatels van hout kunnen niet in de vaatwasser maar moeten met de hand worden schoongemaakt.

Neem contact op

Als u vragen heeft, twijfelt of hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste producten, schroom dan niet om contact op te nemen met XXLhoreca. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar en helpt u graag.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Roeren En Stampen | Gardes | Stampers | Pollepels