Pollepels


Het kleine keukengerei vormt de basis van elke keuken, zowel professioneel als privé. Lepels worden vaak intensief gebruikt voor roeren, mengen, scheppen en proeven. Het is dus belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. XXLhoreca biedt daarom ook de beste merken aan voor een goede prijs. Door het brede assortiment aan pollepels, verschillend in materiaal, merk, formaat en kleur, vindt u bij XXLhoreca altijd de perfecte pollepel voor uw keuken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Houten Lepel | 200mm Vogue

€ 3,50 * Excl.

12 mnd garantie
Schuimspaan RVS - 380mm Vogue

€ 10,50 * Excl.

12 mnd garantie
Vetspaan RVS | Ø200mm Vogue

€ 25,40 * Excl.

12 mnd garantie
Lepel Exoglass | 450mm Matfer

€ 16,60 * Excl.

12 mnd garantie
Siliconen Lepel | Rood | 270mm Kitchen Craft

€ 14,20 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Sauslepel Zwart | Melamine | 180mm Hendi

€ 1,90 * Excl.

12 mnd garantie
Houten Lepel | 350mm Vogue

€ 3,00 * Excl.

12 mnd garantie
Houten Lepel | 250mm Vogue

€ 3,00 * Excl.

12 mnd garantie
Houten Lepel | 300mm Vogue

€ 3,20 * Excl.

12 mnd garantie
Houten Lepel | 400mm Vogue

€ 3,50 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Melamine Lepel | 300mm Vogue

€ 6,90 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Pollepels van de beste merken


Bij XXLhoreca bestelt u pollepels van merken die hun naam reeds eer aan doen. Merken, zoals Hendi, Matfer en Vogue zijn zeker betrouwbaar op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en materialen met een lange levensduur. Daarnaast stellen zij net als wij, service hoog in het vaandel. Een garantietermijn van minimaal 1 jaar mag daarbij niet ontbreken.

Verschillende mooie materialen

Elk type materiaal heeft weer andere praktische eigenschappen. Om een product te vinden die aansluit op uw wensen, is het handig om goed te weten welke voordelen de diverse materialen hebben.

De kunststof lepel van XXLselect kan temperaturen aan tot 220°C. Werkt u vaak met hete pannen en ingrediënten, dan is kunststof wellicht het juiste materiaal voor u. Nylon, een soort kunstof, versterkt door glas maakt de pollepel een stuk sterker en vaatwasserbestendig. Ook is dit materiaal bestand tegen vlekken en geurtjes.

Pollepels van hout zijn veilig te gebruiken in een pan met anti-aanbaklaag. Houten keukengerei zal de pan en de speciale laag niet beschadigen. Borstel de lepel met heet water en een beetje zeep om deze schoon te krijgen.

Pollepels bestellen bij XXLhoreca

XXLhoreca biedt haar klanten een breed assortiment aan pollepels en ander keukengerei. Met verschil in materiaal, kleur en prijs vindt u altijd de perfecte pollepel. Als horeca groothandel bieden wij u ook de optie om deze in grote oplages te bestellen. Uw lepels worden ook dan binnen enkele werkdagen geleverd en u krijgt minimaal 1 jaar garantie op uw producten.

Heeft u nog vragen?

Bij vragen, twijfels, op- of aanmerkingen kunt u altijd contact opnemen met de XXLhoreca klantenservice. Wij geven graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

  • Pollepels