Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Werkkasten


Populaire werkkasten volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
24 mnd garantie
XXLselect Werkkast RVS + 2 Klapdeuren + Spatrand HEAVY DUTY 1500(b)x600(d)x885(h)mm

15 werkdagen

8 Varianten

€ 771,59

€ 933,62 incl. BTW

12 mnd garantie
Combisteel RVS werktafel - 2 Schuifdeuren - 1800x700x(h)850mm

3 weken

7 Varianten

  • Werkkast met schuifdeuren
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • In hoogte verstelbare werktafel
€ 883,33

€ 1.068,83 incl. BTW

24 mnd garantie
XXLselect Werkkast RVS + 3 Lades (rechts) + 2 Schuifdeuren + Spatrand 1500(b)x700(d)x885(h)mm

15 werkdagen

8 Varianten

€ 1.163,41

€ 1.407,73 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet u op letten bij het kopen van werkkasten?

barkoelkast

Waar moet u op letten bij het kopen van werkkasten?

Hier zijn enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw werkkast:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Onderin deze pagina kunt u meer informatie vinden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Werkkasten van XXLhoreca


Zoals u misschien op onze site en op onze filters heeft gezien hebben wij verschillende werkkasten in verschillende maten en uitvoering. Maar welke heeft u nou precies nodig? Hieronder zullen de verschillende soorten werkkasten uitgelegd worden en wanneer die nodig zijn.

Heeft u toch liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze product experts. Zij zullen u helpen met het maken van de beste keuze!

Werkkast met spatrand.

Een werkkast met spatrand heeft meerdere pluspunten. Een werkkast met spatrand wordt meestal tegen een muur geplaatst. Het grootste voordeel is dat een spatrand vloeistoffen tegen houdt zodat het dus niet tussen de muur en de kast in komt te zitten. Een spatrand is niet nodig als de kast makkelijk van de muur af is te halen. Dan kunnen de randen namelijk heel makkelijk droog gemaakt worden met een doek. Ook is een spatrand niet handig of nodig wanneer de kast aan de muur gekit zal worden. Dan zit de spatrand in de weg en is die overbodig. Met kit zal er ook geen vloeistof komen tussen de muur en de kast.

Wij raden dus een werkkast met spatrand aan wanneer de kast tegen de muur wordt gezet waar hij niet makkelijk vandaag te trekken valt en wanneer u werkt met vloeistoffen.

Werkkast met 1 of 2 zijden

Wij hebben ook werkkasten in ons assortiment die vanaf 1 of vanaf 2 zijden bedient kan worden. Dat is handig voor als u de werkkast centraal in de keuken wil hebben staan. Dat wanneer u snel iets uit de kast nodig heeft u niet hoeft om te lopen om er bij te kunnen. Die hebben dan ook geen spatrand. De werkkasten die vanaf 1 kant zijn te bedienen zijn al onze werkkasten die tegen de muur gezet kunnen worden.

Wij raden dus een werkkast met 2 zijden aan wanneer u de kast centraal in de keuken wenst te plaatsen. Wanneer u de kast tegen de muur wil plaatsen raden wij er een aan met een enkele zijde.

Verschillende soorten RVS

Met het produceren van onze werkkasten zijn verschillende RVS soorten gebruikt bij verschillende modellen. Bij enkele van onze modellen is het RVS soort AISI 430 gebruikt. Dit RVS soort heeft een basis van vooral chroom en is lastiger te lassen. De voordelen van dit RVS soort is dat het goed te polijsten en magnetisch is.

Bij onze andere modellen is het RVS soort AISI 304 gebruikt. Dit RVS soort is het meest gebruikte RVS soort en heeft een basis van 18% chroom en 8% tot 12% nikkel. Hierdoor is het RVS beter bestand tegen corrositeit. Net als AISI 430 heeft AISI 304 een zwakte voor agressieve ( schoonmaak ) middelen. Indien er agressieve middelen zoals bijvoorbeeld chloriden en zuren in aanraking komen met de werkkast zal er plaatselijk corrosievorming ontstaat. De voordeel van dit RVS soort is dat het beter te lassen valt dan AISI 430 en is van betere kwaliteit omdat het betere weerstand biedt bij hoge temperaturen.

Werkkasten met deuren

In ons assortiment kunt u verschillende kasten vinden met deuren. Dit kunnen schuifdeuren of klapdeuren zijn. Wij raden u aan om een kast met schuifdeuren aan te schaffen indien er weinig ruimte is en er veel personeel langs moet lopen. Dit om eventuele ongelukken te voorkomen bij een openstaande deur.

Als er genoeg ruimte is en er weinig personeel of klanten voorbij lopen is een kast met klapdeuren ideaal voor u om neer te zetten.

Werkkast met lades

Ook hebben wij verschillende soorten werkkasten met lades. Wij raden deze aan voor als u GN bakken er in wenst te plaatsen om zo de orde in de kast te bewaren en u alles kunt vinden. Let wel op de ruimte dat de lades geheel open kunnen om u zo comfortabel mogelijk te kunnen laten werken. Mocht u een werkkast willen aanschaffen die en lades en deuren hebben, geen probleem. Ook die hebben wij in ons assortiment zitten.

Werkkasten zonder deuren en lades

Indien u geen ruimte heeft voor een werkkast met klapdeuren of lades en u geen schuifdeuren wil hebben wij werkkasten met een open onderstel. Hierbij komen er dus geen lades of deuren aan te pas. Bij deze kasten heeft u meerdere planken waar u eventueel uw apparatuur kwijt kunt en het gemakkelijk weer kan pakken. Dit model werkkast raden wij aan voor drukke horeca gelegenheden die zo snel mogelijk de benodigheden moeten kunnen pakken en er geen klanten langslopen.

Werkkasten op maat

Mocht u met onze filters en site zien dat wij de door u gewenste formaat niet standaard in ons assortiment hebben, laat de moed niet zakken! Wij kunnen de werkkasten op maat maken en bijna niets is onmogelijk voor onze fabriek. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Dat kan via mail, telefonisch of via de chat. Mijn collega’s zullen hiermee aan de slag gaan en u zult zo snel mogelijk een prijsopgave en levertijd ontvangen via de mail en een offerte. U noemt het, wij maken het!

Werkkast met verstevigd werkblad.

Indien u een werkkast wenst met een verstevigd werkblad hebben wij dat ook. Wij raden dit aan voor de koks die het gewicht niet goed kunnen verdelen op de tafel bijvoorbeeld vlees moeten hakken. Door in het bezit te zijn van een verstevigd werkblad zal u minder snel deuken krijgen in uw tafel. Het werkblad wordt verstevigd met een houten balk. Deze is wel te zien als u onder het werkblad kijkt.

Heeft u nog vragen?

Indien u er niet uit bent welke kast u nodig heeft en wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij staan elke werkdag voor u klaar om de beste werkkasten voor u uit te kiezen.

Populaire categorieën: RVS | RVS tafels | Aan- en afvoertafels | Werktafels | Werkstations | Werktafelbladen

Veel gestelde vragen

Werkbanken zijn essentiële elementen in een professionele keuken. Ze bieden niet alleen extra opslagruimte, maar ook een stevig werkoppervlak. Onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en hebben verstelbare planken, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met wielen voor extra mobiliteit.

Maak de werktafels weer helemaal schoon met ons RVS schoonmaakkit. Dit om er zeker van te zijn dat u de juiste middelen gebruikt en de werkkasten weer helemaal spik en span zijn.

Helaas zijn de kosten van een werkkast op maat afhankelijk van de wensen die u heeft. Hoe groter de kast hoe hoger de prijs uit zal vallen.

De gemiddelde prijs van een werkkast is ongeveer 800 euro. Er zijn natuurlijk kasten die daar boven zitten en kasten die daaronder zitten. Wel is het hoe duurder de kast hoe meer kwaliteit u geleverd krijgt!

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...