Barkoelkasten


Populaire barkoelkasten volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
ProSelect
Barkoelkast 3 Klapdeuren ProSelect

€ 1.022,00 * Excl.

12 mnd garantie
ProSelect
Barkoelkast 2 Klapdeuren ProSelect

€ 825,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
ProSelect
Barkoelkast 3 Klapdeuren ProSelect

€ 1.022,00 * Excl.

12 mnd garantie
ProSelect
Barkoelkast 2 Klapdeuren ProSelect

€ 825,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van barkoelkasten?

Waar moet ik op letten bij het kopen van barkoelkasten?

Barkoelkasten zijn er in veel variaties. De keuze van een barkoelkast begint onder andere bij het kiezen van formaat, fabrikant en kleur. maar de volgende punten zijn ook zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

  • Energieklasse
  • Soorten koeling
  • Type barkoelkast

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste transportwagens te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over transportwagens.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Barkoelkasten van XXLhoreca


Wij bieden u verschillende uitvoeringen aan van bekende fabrikanten. De barkoelkasten van XXLhoreca zijn duurzaam en energiezuinig. Daarnaast zijn barkoelkasten robuust en efficiënt. In elke horecagelegenheid is een barkoelkast gemeengoed, aangezien je alle dranken en geselecteerde etenswaren in de directe omgeving van je bar of toonbank kunt koelen. Bij ons vindt u zeker het juiste model voor uw behoeften.

Barkoelkast informatie en modellen

Wilt u het werk voor uzelf of uw medewerkers gemakkelijker maken? De snelle afhandeling van serveerprocessen is de oplossing. Een koelkast onder of aan uw bar maakt het werk gemakkelijker en verkort de processen. Wij bieden u daarom een ​​ruim aanbod aan verschillende modellen koelkasten voor uw bar. Dit kunnen grote koelkasten met glazen deuren zijn of kleine koelkasten met glazen deuren. Ook kunt u bij ons terecht voor tal van andere hoogwaardige gastronomie artikelen die uw bar compleet maken. Dit zijn bijvoorbeeld RVS spoelbakken, ijsblokjesmachines, barapparatuur en nog veel meer. Voor je gastronomie is het natuurlijk heel belangrijk dat de drankjes koel blijven, maar ook in een particulier huishouden kan een barkoelkast de perfecte aanvulling zijn op je keuken of bar. We bieden een breed scala aan modellen barkoelkasten voor elk gebied.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een barkoelkast?

Energieklasse van een barkoelkast

Zorg ervoor dat de koelkast die je wilt een goed energielabel heeft. Zuinige apparaten hebben de klasse A, B of C. Daarnaast is het energiezuinig en duurzaam om te kiezen voor een koelkast met een glazen deur. Zo hoef je de deuren niet meer open te doen om een ​​drankje te zoeken of te kijken of er nog genoeg spullen zijn. Houd er rekening mee dat sinds 2021 de energie-efficiëntieklassen zijn gewijzigd.

Type barkoeling

Barkoelkasten met convectiekoeling zijn geschikt voor het snel en constant koelen van eten en drinken. Daarnaast zijn de koelkasten aan te raden wanneer er veel verkeer is, omdat de temperatuur gemakkelijk kan worden gehandhaafd en snel kan worden hersteld. Hierdoor hebben de koelkasten meer stroom nodig en maken ze meer lawaai. Maar ze houden een constante temperatuur in het hele koelapparaat. Stille koeling is stiller en verbruikt niet zoveel stroom als de geforceerde luchtkoelers, maar kan de temperatuur in de behuizing niet constant houden en is daarom geschikt voor weinig verkeer.

Barkoelkast type

Bij barkoelkasten wordt onderscheid gemaakt tussen wijn- en drankkoelkasten. Een dergelijke wijnkoelkast van Polar met een capaciteit van 11 flessen is verantwoordelijk voor de bijzondere temperatuurregeling van hoogwaardige wijnen. De koelkast is ontworpen om de wijn horizontaal te bewaren, op een constante temperatuur te houden, te beschermen tegen externe invloeden van buitenaf door hem af te sluiten en om hem te beschermen tegen de invloed van licht en zon door getinte ruiten. Een barkoelkast van Esta z. B. is geschikt voor het snel koelen van dranken en etenswaren.

Barkoelkasten van bekende fabrikanten

Gebruik bij het kopen van je barkoelkast hoogwaardige merken zoals Polar, Gamko of XXLselect. De artikelen hebben een uitstekende kwaliteit, een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding en we bieden u een hoogwaardige service.

Barkoelkasten van Polar

Bent u als horecaondernemer op zoek naar een solide deurbarkoelkast die past bij uw horecazaak? Besluit je een polar bar koelkast van XXLhoreca te kopen? De modellen zijn van eersteklas afwerking en geven je bar net dat beetje extra. De modellen zijn allemaal gemaakt van prachtig zwart staal en zijn voordelig te koop bij XXLhoreca.

Barkoelkasten van Gamko

De Gamko Flexbar is ideaal als je je eigen barkoelkast zo flexibel mogelijk wilt maken. Met dit modulaire barsysteem heeft u de keuze uit meer dan 100 segmenten, waardoor u de bar volledig kunt afstemmen op uw horecawensen. Een drankenkoelkast is onmisbaar in de horeca om dranken koel te houden. De Gamko fustenkoelers uit ons assortiment zorgen voor een constante koeltemperatuur met een zeer goede energie-efficiëntie. Er zijn verschillende barkoelkasten varianten: ½ deur, 1 deur, 1,5 deur en 2 deurs. Stel je eigen bar samen met de elementen van de Gamko Flexbar! Natuurlijk zijn er enkele onderdelen die standaard worden aangeboden, maar daar omheen kun je kiezen wat je wilt.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Koelkasten | Flessenkoelkasten | Wijnkoelkasten | Horeca koelkasten | Bakkerijkoelingen | Blast Chillers | Koelkisten | Bierkoeling | Koelkast Met Vriezer | Koeltonnen | Dieptekoelers | minibars 

  • pro-kitchen1