Blenders en Mixers


Populaire blenders en mixers volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Barmixer / Milkshaker - Basic - 0,7 liter Bartscher

€ 72,27 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Barmixer / Spilmixer - Basic - 950 ml Bartscher

€ 200,84 * Excl.

12 mnd garantie

Waar moet u op letten bij het kopen van blenders en mixers?

Waar moet u op letten bij het kopen van blenders en mixers?

Blenders en mixers zijn er in veel variaties. De keuze van een blender of mixer hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste blenders en mixers te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over blenders en mixers.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Blenders en mixers van XXLhoreca


Met de juiste blender en mixer in uw cateringkeuken kunt u warme soepen serveren in de winter, koude dranken in de zomer, smoothies met een smoothieblender of een romige milkshakemixer voor de zoetekauwen! Hier zijn vier goede redenen waarom een goede blender een onmisbaar instrument is geworden in de moderne keuken. Wij verkopen een breed assortiment professionele keukenapparatuur voor uw cateringbedrijf. Wij hebben een ruime keuze aan kwaliteitsmixers samengesteld, zodat wij voor elke wens en eis de juiste blenders en mixers hebben.

Wat zijn de verschillende soorten blenders en mixers?

Bij XXLhoreca, bieden wij een breed scala van blenders en mixers aan om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Natuurlijk zijn ze niet allemaal hetzelfde en hebben ze ook niet dezelfde kenmerken! Hier zijn de types van blenders & mixers die wij op op onze website XXLhoreca aanbieden:

  • Mini mixer: Deze mixer zal perfect zijn als u kleine hoeveelheden moet mengen of als u een kleine keukenruimte hebt.
  • Verwarmde blender: Deze machine Maakt uw soep gemakkelijker klaar in recordtijd en op de juiste temperatuur!
  • Bar blender: Deze machines zijn ideaal voor al uw cocktailbereidingen!

Wat is het verschil tussen blenders & mixers en een keukenmachine?

Ze zien er hetzelfde uit, maar ze hebben hun eigen speciale kenmerken! In de eerste plaats zijn blenders en mixers ontworpen om inhoud te mengen tot een vloeistof of zelfs tot een puree. Het zal dus de ideale metgezel zijn als u op zoek bent naar een smoothie blender, een smoothie mixer of als u een milkshake mixer wilt! De keukenmachine is meer voor kneden ( moet de machine uiteraard wel voorzien zijn van een deeghaak ) snijden, hakken en raspen. Zij lijken dus op elkaar, maar hebben niet hetzelfde doel. Natuurlijk, elke chef-kok moet beide apparaten in zijn keuken hebben om voor alle gevallen voorbereid te zijn!

Hoe kiest u het beste type blenders en mixers voor uw zaak?

Allereerst is het belangrijk om uw eisen voor de blender en mixer te bepalen. Wenst u bijvoorbeeld een smoothie blender of een cocktail blender? Als u deze professionele apparatuur bovendien wilt gebruiken om boter te maken, moet u een krachtige blender kiezen die tot in de details voor dit soort werk is ontworpen. Ten slotte moet ook rekening worden gehouden met de capaciteit van de blender! Afhankelijk van het gewenste volume, kiest u voor een professionele blender die aangepast is aan uw inrichting. De functionaliteit en het vermogen van uw toekomstige blender mogen niet worden verwaarloosd. Bij XXLhoreca, hebben we de professionele blender die u nodig heeft!

Hoe onderhoud ik een blender?

Afhankelijk van de type blenders en mixers, ontvangt u een gebruiksaanwijzing in de doos. Allereerst is het belangrijk om de instructies te volgen! Voor een optimaal gebruik van uw blender is het belangrijk dat u hem na elk gebruik reinigt. Een blender die regelmatig wordt onderhouden, presteert niet alleen beter, maar is ook het meest efficiënt! Hier is het te volgen protocol in het algemeen. Lees voor gebruik en schoonmaak de gebruiksaanwijzing:

  1. Demontage: Demonteer eerst de blender op de juiste manier (de kom en de messen moeten ook gedemonteerd worden). Let op de scherpe delen zodat u uzelf niet verwond.
  2. Observatie: Soms kan het zijn dat er vocht in de spleten terecht is gekomen. Dit kan in principe geen kwaad maar dit kan bacteriën en schimmels veroorzaken. Het is van uiterste belang dat dit goed in de gaten gehouden wordt.
  3. Reiniging: Onze blenders kunnen niet in de vaatwasser. Dit omdat er anders vocht bij de contactdelen terecht kan komen waardoor de machine kapot zal gaan. Het is belangrijk dat het contactgedeelte droogt blijft om de garantie van het apparaat te behouden.

Als u twijfelt over een van de stappen, neem dan contact op met ons XXLhoreca-team. Die staan elke werkdag voor u klaar tussen 8:30 en 18:00 om u te adviseren zodat u de beste blenders en mixers in huis neemt die het beste bij u passen.

Wat kan er allemaal worden bereid met blenders en mixers?

Dankzij de professionele uitrusting van onze blenders en mixers kunt u een veelheid van vloeibare inhoudsstoffen bereiden! Of uw zaak nu gespecialiseerd is in hartige soepen of zoete milkshakes, onze mixers & blenders zijn de perfecte oplossing! Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Wenst u grof of fijn gemalen ijs? Geen probleem. Onze blenders en mixers zijn professionele apparaten die hierbij kunnen helpen. Natuurlijk in kleine hoeveelheden! Als u een groter volume aan vergruisd ijs nodig hebt, kies dan voor de ijsmachines die wij aanbieden.
  • Maakt u een heerlijke romige soep of puree? Het is nog nooit zo makkelijk geweest! Dankzij de kracht van onze blenders & mixers en hun professionele mes, kunt u heerlijke soepen of purees bereiden!

Kies voor onze professionele blenders & mixers!

In onze online winkel vindt u meer dan 10.000 artikelen voor cateringbehoeften. Neem een kijkje in onze andere categorieën en bestel alles wat u nodig hebt om uw professionele uitrusting compleet te maken. Als u de voorkeur geeft aan een bepaald merk, model of maat, kunt u dat gemakkelijk selecteren met behulp van de filters. Met ons als uw competente partner, bent u veilig in de restaurantbusiness. Als u vragen heeft over een van onze producten of de bestelprocedure, kunt u contact opnemen met ons vriendelijke serviceteam via het contactformulier of per telefoon. Wij helpen u graag. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij adviseren u graag bij uw keuze van blenders en mixers.

Populaire categorieën: KeukenapparatuurSnijmachines | Groentesnijders | Sapcentrifuges | Staafmixers | Blenders en mixers | Vleessnijmachines | Professionele Broodsnijmachines | Curryworstsnijders | Kebab- En Doner Apparatuur | Robot Coupe Messen | Schilmachines | Thermoblenders | Vleessnijmachines | Aardappelschillers | Raspmachines 

  • pro-kitchen1