Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Waterkokers


XXLhoreca biedt diverse praktische, solide en fraai vormgegeven high-end waterkokers voor professioneel horecagebruik en voor de keuken thuis. Dus of u nu op zoek bent naar een waterkoker voor in de professionele horecakeuken, voor op de hotelkamer of een waterkoker voor thuis, u kunt bij ons terecht.

Gaat u het liefst voor een praktische miniwaterkoker van Buffalo? Of kiest u voor een elegante, in glas uitgevoerde, versie met theefilter van Proficook?

We hebben zelfs waterkokers van maar liefst 24 liter in het assortiment. De waterkoker van CaterChef is uitgevoerd in rvs, ook het interieur, en is ideaal voor het bereiden van grotere hoeveelheden in één keer.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waterkokers van XXLhoreca


Oververhittingsbeveiliging

Alle waterkokers van XXLhoreca zijn voorzien van een droogkook/oververhittingsbeveiliging en een veiligheidsdeksel dat pas open gaat bij een druk op de knop. Ook zijn de waterkokers voorzien antislipvoetjes, veiligheidshandgrepen en een verwarmingselement dat goed is afgeschermd. Deze kenmerken dragen bij aan de veiligheid in de keuken of bijvoorbeeld op de hotelkamer.

Welke waterkoker moet ik kiezen?

We helpen u graag met het bepalen van welke waterkoker voldoet aan uw eisen en wensen. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.