Voedselverwarmers


Voedselwarmers kunnen en mogen niet ontbreken in de horeca. Voedselwarmers zorgen ervoor dat het te serveren gerecht op temperatuur blijft én dat daarbij tegelijkertijd ook de kwaliteit behouden blijft. Daar wilt u namelijk niet op inleveren. Wij bieden u voedselwarmers aan van bekende merken als Bartscher en Casselin met een strak design en een gunstig energieverbruik.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
ProSelect
Soepketel Elektrisch | 10 Liter ProSelect

€ 92,00 * Excl.

12 mnd garantie
Warmhoudplaten | HP 2 | 404x195x61 mm Bravilor Bonamat

€ 155,00 * Excl.

12 mnd garantie
Foodwarmer 5,7 Liter RVS Caterchef

€ 109,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Voedselverwarmers van XXLhoreca


XXLhoreca bied u een diversiteit aan warmtehoud apparatuur waarmee u uw gerechten warm kunt verwarmen en dus warmhouden. Onze apparatuur die warmhoud is een perfect alternatief op warmtehoudbakken zoals chafindishes waarbij brandpasta wordt gebruikt of Bains-marie. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld professionele warmtelampen of warmteplaten kunt u uw producten op een nette manier presenteren. Namelijk vaak zien uw gasten niet direct wat voor etenswaren er geserveerd wordt op het moment dat u gebruik maakt van Bains-marie of chafingdishes. Tot ons warmhoud assortiment behoren onder andere worstenverwarmers, friet warmhoudbakken en -apparaten, soepketels, warmhoudladen, warmtelampen, warmtebruggen, rechauds, en warmteplaten. De voedselverwarmers van XXLhoreca komen uitsluitend van genormeerde fabrikanten die met name bekent staan om hun zorgvuldigheid en kwalitatief goede producten. De fabrikanten die onze voedselverwarmers leveren zijn onder meer Afinox, Alto Shaam, APS FSE, Bartscher, Bistro, Combro, Casselin, Combisteel, Diamond, Emga, Gastro M, Hendi, en Saro.

Vraag en antwoord over warmtehoudapparatuur:

Waar moet u op letten bij het kopen van voedselverwarmers?

Bij XXLhoreca adviseren wij u om een aantal criterium in overweging te nemen op het moment dat u overweegt om voedselverwarmers te kopen. Niet alle warmhoudapparaten zijn overal voor geschikt. Het komt er op neer dat men aan de ene kant warmhoudapparatuur heeft wat vrijwel voor de meeste doeleinden gebruikt kan worden. Aan de andere kant zijn er voedselverwarmers die voor specifieke situaties en-/of producten zijn. Ten slotte moet u uiteraard op de specificaties en capaciteit van de voedselverwarmers letten. In veel gevallen lopen de producten dusdanig uiteen in bijvoorbeeld minimale- en maximale temperatuur bereik, vermogen in wattage, energieverbruik, en materialen van het product.

Wat voor verschillende warmtehoudapparatuur is er?

Worstenwarmers, friet warmhoudbakken en -apparaten, en soepketels: Deze bakken en ketels zijn specifiek voor producten die lekken of juist hun vocht moeten behouden. Uit deze etensverwarmers kunt u gemakkelijk scheppen om wat het uitserveren en opscheppen u makkelijk maakt.

Warmhoudladen: Deze speciale lades worden vooral in professionele keukens waar chefs hun steaks voorgaren of langzaam bereide gerechten in bereiden of opwarmen.

Warmtelampen en warmtebruggen: De warmte komt bij deze apparatuur van bovenaf. Over het algemeen kunt u uw producten niet te lang onder deze verwarmer voor etenswaren houden. De producten zullen dan uitdrogen.

Rechauds en warmteplaten: Als laatste zijn er nog de platen die verwarmen. De hitte zal van onderen komen en is perfect geschikt om borden op te plaatsten. Vaak ziet men ook dat horeca medewerkers en chefs deze combineren met een warmtebron die van boven warmte geeft. Ook bij deze apparatuur moet u opletten dat de producten niet doorkoken op het moment dat ze er te lang liggen of wanneer de plaat te warm is.

Advies op maat bij XXLhoreca over voedselverwarmers!

Welke voedselwarmers u precies nodig heeft ligt aan het doel waarvoor ze gebruikt gaan worden. Wij helpen u graag met het maken van de keuze. Zoals al eerder benoemd lopen de soorten en doeleinden van de apparaten significant uiteen. Wij staan daarom van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Warmhouden | Worstenwarmers | Friet warmhoudbakken en -apparaten | Soepketels | Warmhoudladen | Warmtelampen | Warmtebruggen | Rechauds | Warmteplaten

  • pro-kitchen1