Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Worstenwarmers


Worstenwarmers zorgen ervoor dat u snel hotdogs of broodjes warme worst kunt maken. In het assortiment van XXLhoreca vindt u worstenwarmers, professionele hotdogkokers en -verwarmers, spiestoasters, broodverwarmers en worstenrollergrills. Alles om zo snel én gemakkelijk mogelijk worstjes aan uw gasten aan te kunnen bieden.

XXLhoreca beschikt over een groot assortiment hotdogmakers. U kunt bij ons terecht voor een hotdogmaker met handige verwarmingsstaven voor broodjes, maar ook voor een compacte worstenverwarmer die ingezet kan worden in allerlei (kleinere) horecaomgevingen en keukens.

Bekende merken zoals Hendi en CaterChef vinden steeds nieuwe manieren om hotdogs efficiënter klaar te maken. Uiteraard zijn onze worstenwarmers niet alleen inzetbaar in restaurants maar ook in snackbars en de wat kleinere horeca omgevingen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Worstenwarmers van XXLhoreca


We lichten graag twee van onze favorieten uit:

Hendi Worstenwarmer

Deze Hendi worstenwarmer heeft een compacte behuizing en is geheel opgebouwd uit hoogwaardig rvs. Dit type heeft een handig rooster waar u de worsten op kunt plaatsen. De temperatuur van deze worstenwarmer is traploos instelbaar en met een inhoud van maar liefst 10 liter is dit een zeer geschikt apparaat om in korte tijd een flinke voorraad worstjes te bereiden.

Caterchef hotdogapparaat

Het hotdogapparaat van Caterchef heeft een geheel andere opbouw en gebruikt een andere methode om worsten te verhitten. Het mooie van dit type hotdogverwarmer is dat u de worsten ook van buitenaf gaar ziet worden.

Alle worstenverwarmers en hotdogapparatuur van XXLhoreca wordt standaard geleverd met minimaal 1 jaar garantie.

Welke worstenwarmer moet ik kiezen?

We helpen u graag met het bepalen van welke worstenwarmer voldoet aan uw eisen en wensen. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.