Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vuilnisbakken


Populaire vuilnisbakken volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Express
Jantex Vuilniszakhouder + Pedaalbed | Wit Staal | 430x330x880(h)mm

1-3 werkdagen

€ 72,62

€ 87,87 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Jantex Pedaalemmer Jantex | Zwart | Beschikbaar in 3 Maten

1-3 werkdagen

3 Varianten

€ 145,01

€ 175,46 incl. BTW

12 mnd garantie
Bartscher Afvalemmer op Wielen | 56 Liter | 460x400x(H)620/723mm

1-4 werkdagen

€ 186,19

€ 225,29 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Combisteel Snackbar Afvalbak RVS | 80 Liter | 470x470x(H)1200mm

1-3 werkdagen

€ 325,34

€ 393,66 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vuilnisbak?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vuilnisbak?

Vuilnisbakken zijn er in veel variaties. De keuze van een vuilnisbak hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht precies op uw behoeften af te stemmen. Meer informatie over onze vuilnisbakken vindt u onderop deze pagina!

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Vuilnisbakken van XXLhoreca


Professionele prullenbakken of afvalbakken worden overal wel gebruik. In de horeca is het van cruciaal belang dat er hygiënisch word gewerkt. Materialen zoals glas, oud papier, etensresten, en verpakkingsmaterialen (bijvoorbeeld plastic) behoren allemaal tot afval. Bij XXLhoreca bieden we u een breed scala aan afvalbakken. In de afgelopen jaren is het scheiden van afval voor veel horeca ondernemers belangrijker geworden. Dat komt met name doordat afval in de catering volgens de HACCP-richtlijnen verwerkt moeten worden. Daarnaast heeft de enorme opkomst van gerecyclede producten ook een grote impact op het scheiden van afval.

Voor het scheiden van afval zijn er uiteraard wel aparte bakken nodig. Denk hierbij aan:

  • GFT-bak of AGF-bak;
  • Bak voor oud papier;
  • Glasbakken;
  • Grote vuilcontainer of afvalcontainers voor restafval als plastic;
  • Chemisch afval afvalbakken.

Welke vuilnisbakken passen bij uw behoeften?

Vuilnisbakken kunnen niet ontbreken in de professionele horecaomgeving. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld prullenbakken voor op de hotelkamer, kleine pedaalemmers voor in de badkamer/toiletruimte of voor grote vuilnisbakken voor in de keuken. De voor u, juiste afvalbak hangt van meerdere factoren af. Een prullenbak heeft meestal een on aantrekkelijk uiterlijk en stinken vaak. Met andere woorden, een afvalbak doet inbreuk op uw ex- en interieur. Het maken van de juiste keuze is daarom van groot belang. Wij bij XXLhoreca raden u aan om een aantal punten in overweging te nemen zoals, wie gaat de afvalbak gebruiken? De klant of uw personeel? Waar staat de prullenbak? In het zicht of juist uit het zicht? Daarnaast is het van essentieel om na te gaan wat voor afval u precies genegeerd en tot in hoeverre het afval gescheiden moet worden.

Wat voor verschillende afvalbakken zijn er?

De belangrijkste ‘key-buying criteria’ staan bovenaan de pagina al aangegeven. U kunt gemakkelijk met de filters tot de, voor u, juiste vuilnisbak te komen. Evenwel duiden we nog graag nog dieper op een aantal factoren in. De materialen die gebruikt worden voor vuilnisbakken hebben niet alleen een impact op het aanzicht maar ook op gebruiksgemak. Een compacte kunstof afvalbak voor in de keuken is sterker en makkelijker schoon te maken dan een fragiele plastic afvalbak. Daarnaast is staal weer te log, de vuilniscontainer is dan bijvoorbeeld moeilijker te verplaatsen.

Verrijdbare containers en vuilnisbakken hebben vaak een grotere capaciteit en een klep waardoor in eerste instantie onaangename geurtjes binnen worden gehouden. In sommige gevallen is er een extra afsluiting nodig en kan de afvalemmer in een stankvrije vuilnisbakkenkoeler opgeslagen worden.

Tenslotte is het soort deksel van groot belang. Grotere containers hebben nagenoeg altijd een klep. Maar kleinere modellen hebben vaak een deksel of tuimeldeksel. Niet in iedere situatie is een deksel handig bijvoorbeeld, bij volle handen. Voor achter de bar is het daarom handig om de deksels van de vuilnisbakken te halen. U kunt ook kiezen voor een afvalbak met pedaal als de afvalcontainer in het zicht van de gasten staat.

Welke afvalbak voor hotelkamers?

Waar u de vuilnisbank plaatst is van groot belang. In hotelkamers plaatst u uiteraard een vuilnisvatmet over het algemeen een wat kleine capaciteit die er degelijk uit ziet bijvoorbeeld de kunststof afvalbak met tuimeldeksel van Emga (5L) voor in de badkamer van de hotelkamer. In sommige gevallen zijn de hotelkamers voor lang-verblijf en dan kunt u beter kiezen voor een grotere vuilnisbak. In dat geval bepaald u de grootte door na te gaan hoe vaak de housekeeping de afvalbak leegt en wat voor afval de gast mogelijk heeft.

Welke afvalbakken voor restaurants?

In keukens worden in de meeste gevallen kunststof afvalbakken op wielen gebruikt. Chefs willen een afvalbak die verplaatsbaar met hun werk is zodat ze efficiënt kunnen werken en niet de hele keuken moeten doorlopen. Daarnaast zijn deze afvalbakken 60L zodat er maar 1x per dag een afvalbak geleegd hoeft te worden.

Als laatste in openbare ruimtes (binnen of buiten) raden wij u aan om afvalbak 3 vakken te nemen. Op die manier kunt u de consument helpen en stimuleren om afval te scheiden. Prullenbak stickers spelen hierin een grote rol. Dat geld uiteraard voor iedere plek, ook voor restaurants in bijvoorbeeld spoelkeukens. Als personeel een tafel afruimt en in de spoelkeuken beide eten en verpakkingsafval heeft, is het misschien een goed idee om verschillende afvalbakken zonder deksel te plaatsen.

Welke vuilnisbak moet ik kiezen?

Houd rekening met het feit dat welke vuilnisbak u ook kiest u altijd rekening moet houden met hygiëne. Ondanks dat er afval in de bakken terecht komt, is het schoonmaken van afvalemmers een regelmatig terugkomende taak. Namelijk in een afvalbak gaan veel producten en materialen waar al schimmels of bacteriën op zitten en waar zij zich snel kunnen vermenigvuldigen. Daarom raden wij aan om in alle vuilnisbakken zo veel als mogelijk, afvalbakken te gebruiken. Wij hebben een aparte categorie waar wij al onze soorten vuilniszakken in aan bieden.

Het totale assortiment van afvalbakken van XXLhoreca is groot. We kunnen ons daarom voorstellen dat het fijn is om wat hulp te hebben met het kiezen. Wij staan daarom van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u alles te vertellen over de afvalbakken die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven. Neem contact met de klantenservice op als u vragen heeft.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Afvalbakken | Vuilniszakken | Vuilnisbakkenkoelers

Veel gestelde vragen

Andere afvalbakken die in het zicht van de gast staan kunnen bijvoorbeeld asbakken zijn of een combi afvalbak. Over het algemeen moet u er dan rekening mee houden of deze afvalbak buiten of binnen in een rokershok staat. Buiten zal het weer een grote impact op de afvalbak hebben en moet u voor een beproefde buitenafvalbak kiezen. De asbakken zonder afvalbak van XXLhoreca staan onder Asbakken.

Bij XXLhoreca bieden we een ruime selectie afvalbakken die geschikt zijn voor gebruik in uw horecabedrijf. Ons assortiment omvat verschillende maten, types en designs van afvalbakken, waaronder pedaalemmers, sensorafvalbakken en buitenafvalbakken.

Ja, onze afvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Ze zijn ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en zijn eenvoudig te legen en schoon te maken, wat ze ideaal maakt voor uw horecabedrijf.

Ja, we bieden ook recyclingafvalbakken aan. Deze speciale afvalbakken zijn ontworpen om recyclage gemakkelijker te maken door verschillende compartimenten te bieden voor verschillende soorten afval, zoals papier, plastic en glas.

Ja, we hebben afvalbakken met speciale deksels, zoals sensordeksels. Deze deksels openen automatisch wanneer ze beweging detecteren, wat handig is om afval te deponeren zonder contact met de deksel te maken.

Voor optimaal onderhoud raden we aan de afvalbakken regelmatig leeg te maken en schoon te maken met een mild reinigingsmiddel en warm water. Zorg ervoor dat ze volledig droog zijn voordat u ze opnieuw in gebruik neemt.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...