Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Slush Puppy machines


Slush Puppy machines maken heerlijke, verfrissende ijsdrankjes. Deze drankjes bestaan uit water en siroop. Door dit te mengen en vervolgens te vriezen ontstaat er een zoet en fris drankje. Door het ijs- en siroopmengsel de hele tijd te roeren, blijven de ijskristallen klein waardoor het goed te drinken is met een rietje.

Uw horecazaak uitrusten met commerciële apparatuur  en daarnaast een goede Slush Puppy machine kopen. Daarmee kunt u snel verfrissende drankjes maken voor uw dorstige klanten. Ideaal voor de warme zomerdagen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hoe werkt een Slush Puppy machine?


Het gebruik van de machine is vrij gemakkelijk. Zo gebruikt een Slush Puppy machine verschillende roterende bladen om de inhoud voortdurend te mengen en zo de textuur en consistentie van de slush te behouden. Op het moment dat de klant een Slush Puppy besteld, trekt u eenvoudig aan de hendel van het apparaat om de non-drip kraan te openen voor eenvoudige dosering.

De machines zijn vaak niet erg groot en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Zo past een Slush Puppy machine in vrijwel elke snackbar, ijssalon of buffetrestaurant.

Slush Puppy machine kopen bij XXLhoreca

Bij ons vindt u een ruime keuze aan Slush Puppy machines. Elke Slush Puppy Machine uit de selectie heeft een glasheldere container die de levendige kleuren van uw bevroren drankjes weergeeft om impulsaankopen te stimuleren. Ook zijn er enkele Slush machines in het assortiment die de mogelijkheid bieden om extra beeldadvertenties toe te voegen, hier kunt u bijvoorbeeld laten zien welke smaak de Slush Puppy heeft.

U kunt kiezen uit 1, 2 of 3 aparte containers waar u elk een andere smaak in kunt aanbieden. De isolerende container zorgt ervoor dat er minder kou verloren gaat en dat temperatuur van buitenaf minder invloed heeft. Dat helpt u weer besparen op de energierekening.

Een commerciële Slushie-machine is een veelzijdige aanvulling op elke snackbar, concessiestand, supermarkt, benzinestation of bar. Deze granita-machines zijn perfect voor het maken van een verscheidenheid aan producten, van Slushies tot smoothies, en u kunt ze zelfs gebruiken om bevroren cocktails te maken.

Slush Puppy machine kopen en u weet wat u wilt?

Heeft u al een Slush Puppy machine gevonden die aan uw wensen voldoet? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van advies op maat.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Koelplaten | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen