Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Room-, sorbet- en softijsmachines


Zelf ijs maken, met de hand, kan een behoorlijke tijdrovende klus zijn, daar heeft u uiteraard niet altijd tijd voor. Voor de bereiding van allerlei soorten ijs, is daarom een ijsmachine onmisbaar. Deze handige keukenmachine zorgt in een handomdraai voor ijs met de perfecte structuur en een heerlijke smaak zonder dat dit veel moeite of tijd kost.

12 mnd garantie
Bartscher IJsmachine - 1,4 Liter in 30 minuten

1-4 werkdagen

€ 254,01

€ 307,35 incl. BTW

12 mnd garantie
Buffalo IJsmachine RVS | 2 Liter/uur | 1800W/230V | 272x315x362(h)mm

3 weken

2 Varianten

€ 391,54

€ 473,76 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Musso Ijsmachine Sorbet - Sorbetiere - 10 Liter / uur - Op Wielen

1-3 werkdagen

€ 1.890,68

€ 2.287,72 incl. BTW

12 mnd garantie
Diamond IJsmachine - 60 liter/uur - luchtcondensator

4 weken

€ 19.505,20

€ 23.601,29 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Room- sorbet en softijs


Bij het handmatig bereiden van ijs ontstaan er vaak ijskristallen. Dit zijn stukjes ijs die aan elkaar vastplakken en meestal gevormd worden doordat het ijs niet voldoende is gemengd. Een ijsmachine voorkomt dit door het ijs te mengen en in te vriezen op hetzelfde moment. Zo ontstaat er ijs dat weinig tot geen ijskristallen bevat. Het ijs krijgt hierdoor een zachte en soepele textuur met een romige, volle smaak.

Er zijn diverse soorten, texturen en smaken ijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld roomijs, softijs en sorbetijs. Voor elk soort ijs bestaat ook een ijsmachine.

Voor het maken van roomijs, worden er een aantal ingrediënten in een ijsmachine gemengd, waaronder room, suiker en melk. De machine mengt de ingrediënten en maakt hier heerlijk zacht roomijs van met een volle smaak.

Softijs is zeer populair en is haast overal te vinden. Softijs is doorgaans goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. Softijs wordt doorgaans gemaakt door middel van het mengen van twee hoofdingrediënten in een ijsmachine; water en melk (of melkpoeder). Door room te vervangen door melk of melkpoeder, bevat het softijs minder vet dan roomijs.

Gaat u liever voor een fruitige smaak? Dan is sorbetijs erg geschikt. Allereerst wordt het ijs heel fijn gemalen, waarna er vruchtensiroop of vruchtensap overheen gegoten wordt.

De ijsmachines van XXLhoreca

In ons assortiment vindt u ijsmachines die geschikt zijn voor diverse soorten ijs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een softijsdispenser, een sorbetiere (voor sorbetijs) of een softijsmachine.

De softijsmachines zijn veelal verkrijgbaar als staand model en op wielen, voor een gemakkelijke verplaatsing. De ijsmachines die geschikt zijn voor schepijs en sorbetijs zijn veelal tafelmodellen. Er zijn trouwens ook tafelmodel softijsmachines.

IJsmachines kunnen een verschillende aantal kilo’s of liters per uur produceren. Hoeveel kilo of liter er precies geproduceerd kan worden, staat aangegeven in de productinformatie van de desbetreffende ijsmachine, samen met de soorten ijs waar de machine voor geschikt is.

Welke ijsmachine moet ik kiezen?

Heeft u vragen over onze ijsmachines? Of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om te helpen bij het maken van een keuze of voor het geven van advies.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | IJsmachines | IJsblokjesmachines | Schilferijsmachines | IJs Teppanyaki | IJsbunkers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...