Bakvormen


Staat u dagelijks te denken over welke mooie taarten, cakes en cupcakes u wilt maken? Dan heeft u vast en zeker bakvormen nodig. Hoewel bakken veel als hobby wordt gedaan, is banketbakker toch echt een beroep op zich. U, als professionele banketbakker, weet wel raad met de diverse bakvormen van XXLhoreca. Wij bieden u een breed assortiment waarin iedere vorm van banket goed tot zijn recht komt.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Moussering RVS | 90x60mm Vogue

€ 5,50 * Excl.

12 mnd garantie
Moussering Vierkant | 80x60mm Vogue

€ 7,80 * Excl.

12 mnd garantie
Moussering RVS | 70x35mm Vogue

€ 2,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Taartvorm Vierkant RVS | 200x200x20(h)mm De Buyer

€ 22,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Quiche Vorm | Ø28cm Bron

€ 12,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Yule Log Bakvorm | RVS | 500x80x58mm Matfer

€ 53,78 * Excl.

12 mnd garantie
Puddingvorm RVS | Ø70x48mm XXLselect

€ 8,10 * Excl.

12 mnd garantie
Schneider | RVS Boomstamvorm Groot Schneider

€ 46,22 * Excl.

12 mnd garantie
Ramekin Ovaal | 80x61x40mm Vogue

€ 3,60 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Flanring Glad | Ø250x25mm XXLselect

€ 12,30 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Bakvormen in iedere soort


Steeds meet hobbybakkers maken van hun droom werkelijkheid en beginnen een horecabedrijf. Omdat er zo een toename is, is het belangrijk voor de onderneming om zich te onderscheiden van de rest. Ook bakvormen kunnen helpen dit onderscheid waar te maken. Het aanbod van XXLhoreca bestaat uit een groot aantal standaard bakvormen, zoals de ronde en rechthoekige varianten. Wanneer u graag experimenteert met vorm, zijn de hartvormige of piramidevormige bakvormen zeer geschikt.

Bij ons heeft u ook de keuze uit een hoge puddingvorm, een bloemmotief bakvorm, een dariolevorm, een tulbandvorm, cakeringen en nog veel meer.

Siliconen bakvormen

In het aanbod van XXLhoreca vindt u allerlei leuke en mooie bakvormen in diverse soorten en maten. Deze komen in diverse hoogwaardige materialen. Vroeger bakten we alleen met rvs en aluminium, maar tegenwoordig zijn ook de siliconen bakvormen zeer geschikt voor de oven. Siliconen bakvormen zijn flexibel en hebben een 100% anti-aanbak garantie. Zo haalt u het gebak eenvoudig uit de vorm.

Siliconen bakvormen zijn niet alleen geschikt voor ovens. Ze kunnen ook in de magnetron en de vaatwasser. Alle muffins, cakes en cupcakes kunnen ook nog eens makkelijk in grote hoeveelheid afgebakken worden dankzij de meervoudige cupvormen in één siliconen vorm.

Aluminium en rvs bakvormen

Naast siliconen bakvormen, koopt u bij XXLhoreca ook bakvormen van aluminium en rvs. Deze hoogwaardige materialen zijn ook perfect om diverse cakes in af te bakken. Ook deze bestelt u bij ons in diverse vormen. Houdt er wel rekening mee dat de aluminium bakvormen niet in de vaatwasser mogen, de rvs vormen wel.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Wij helpen u graag bij het bestellen van uw favoriete bakvormen. We staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1