Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Borden


12 mnd garantie
Express
Olympia Driehoekig Bord "Kiln" | Blauw Porselein | Ø165mm | Per 6 Stuks

1-3 werkdagen

3 Varianten

€ 24,90

€ 30,13 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Olympia Coupebord | Olympia Wit Porselein | 280mm | 6 Stuks

1-3 werkdagen

6 Varianten

€ 45,58

€ 55,15 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Olympia Diep Bord | Olympia Wit Porselein | 270mm | 6 Stuks

1-3 werkdagen

€ 46,80

€ 56,63 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Olympia Olympia Fusion Ovale Borden | 35,7x17,2cm | 4 Stuks

1-3 werkdagen

€ 48,81

€ 59,06 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van horeca servies?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van horeca servies?

Borden zijn er in veel variaties. De keuze van aardewerk hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om de voor u juiste servies set te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over onze borden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Borden van XXLhoreca


Elke horecagelegenheid heeft borden nodig, daar kunt u niet omheen, maar welke borden heeft u nodig? Zijn lunch- en dinerborden voldoende, of moet u ook investeren in bijvoorbeeld pastaborden en dessertborden? Bij XXLhoreca bieden wij een ruime keuze aan borden voor uw wensen.

Het is verstandig om na te denken over welke gerechten u vaak serveert. Het is erg fijn om meerdere soorten borden te hebben voor verschillende gangen en gerechten. Hiermee kan de keuze voor een bord perfect aanvullen op de presentatie van het gerecht.

Het is van belang dat het schoonmaken van borden snel en gemakkelijk gaat. Dit omdat horecazaken vaak snel en efficiënt enorme hoeveelheden vaat moeten wassen. Het is dan een voordeel als de borden bestand zijn tegen een reiniging in de vaatwasser. Dit zorgt voor meer efficiëntie binnen uw bedrijf en een snellere verwerking van de afwas. Borden die gedecoreerd zijn, zijn veelal niet bestemd tegen de vaatwasser. Let dus bij het kopen van de borden op eventuele decoratie en of dit geschikt is voor het gebruik voor de vaatwasser.

Vraag en antwoord over onze borden

Wat voor borden zijn er allemaal?

Borden zijn er in verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo is bijvoorbeeld een rechthoekig gevormd bord van het merk Hendi voorzien van opstaande randen. Deze geven een bijzondere uitstraling aan het bord en zorgen ervoor dat het gerecht goed tot zijn recht kan komen. Daarnaast is er ook servies met een klassiekere uitstraling voor het opdienen van gerechten volgens de klassieke wijze. Het gratineerbord van mediterraan porselein biedt een traditionele mediterrane uitstraling en is verkrijgkaar in verschillende uitvoeringen zoals oven en tafelschalen in verschillende vormen en groottes. De duurzame, schilferbestendige en veelzijdige hoogwaardige stukken, is een rijke toevoeging aan uw tafel. Daarnaast zijn ze oven-, magnetron-, vaatwasser- en vriezerveilig. Het is belangrijk te kiezen voor een bord bestendig voor de vaatwasser. Dit helpt de efficiëntie in uw bedrijf te verbeteren doordat de borden gemakkelijk afgewassen kunnen worden.

Er zijn verschillende borden voor verschillende doeleinden. Zo is een pastabord dieper gevormd zodat de pasta goed op zijn plek blijft liggen. Pizzaborden zijn gaandeweg groter zodat de pizza er in zijn geheel op past en ook de randen gemakkelijk gesneden kunnen worden. Daarnaast bieden wij ook een selectie aan plastic borden voor evenementen of barbecues met grote hoeveelheid gasten. Bij XXLhoreca bieden wij een ruim assortiment aan servies sets zoals dinerborden, ontbijtborden en gebaksbordjes, passend bij uw wensen!

Van wat voor materialen worden onze borden gemaakt?

In ons assortiment bieden we borden aan van verschillende materialen. U heeft de keuze uit verschillende materialen, afhankelijk van uw wensen. Porseleinen servies is het meest gebruikte materiaal voor borden, met een breed scala aan glazuurkleuren. U kunt dus zelf de kleur kiezen die u wilt en daarmee kunt u een speelse uitstraling geven aan uw restaurant, bar, bistro of grand café. Glas is één van de fragielere materialen, maar glazen borden hebben vaak wel een mooi en apart design wat een unieke uitstraling kan geven aan de presentatie van het gerecht. Bij bamboe ligt de focus op duurzaamheid. Het eenvoudige ontwerp met de bijzondere uitstraling zorgt voor een eenvoudig gedekte tafel maar de nadruk kan gelegd worden op de duurzaamheid van het materiaal. Melamine is een goede keuze als u vaak kinderen in het restaurant hebt. Melamine is namelijk een geharde kunststof die niet verslijt, waardoor het erg geschikt is voor kinderen. Ook met dit materiaal zijn er veel geweldige ontwerpen en kleuren, wat een geweldige uitstraling aan uw restaurant zal geven. Aardewerk is vergelijkbaar met porselein, maar vaak net iets dikker. Dit geeft de borden een unieke uitstraling door de robuuste structuur.

Waar wordt horecaservies voor gebruikt?

Horecaservies wordt gebruikt voor het opdienen van gerechten in restaurants, cafés, grand cafés, bars, bistro’s, cafetaria’s en andere horecagelegenheden. Verschillende afmetingen worden gebruikt voor het opdienen van verschillende soorten gerechten. Amuses zijn over het algemeen kleine hapjes die gepresenteerd worden op speciaal ontworpen amuse servies. Voorgerechten worden doorgaans op een ander formaat bord geserveerd dan hoofdgerechten of tussengerechten. Ook hierin wordt onderscheid gemaakt bij de keuze voor het passende horecaservies voor