Rijstkokers


Een compacte rijstkoker van XXLhoreca werkt veel sneller en efficiënter dan reguliere keukenapparatuur. U heeft bij ons de keuze uit een grote selectie rijstkokers van topmerken als Bartscher en Caterchef. Deze apparaten zijn zowel voor kleine keukens als professionele grote keukens geschikt. De rijstkokers zijn niet alleen geschikt voor het koken van rijst, maar kunnen ook gebruikt worden voor stoofschotels en het warm houden van vis, vlees of groenten.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Rijstkoker 12 Liter | RVS | Ø465x(H)400mm Bartscher

€ 300,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Rijstkokers van XXLhoreca


De rijstkoker van Bartscher kan wel 40 tot 60 porties bevatten (5,5 kilo rijst). Dankzij de binnenschaal met antiaanbaklaag en de robuuste roestvaststalen behuizing gaat deze rijstkoker jarenlang mee.

De meeste elektrische rijstkokers worden geleverd met een zeef en een handige rijstlepel. De kunststof deksel zorgt voor veiligheid tijdens het gebruik en het design van de rijstkokers past gewoon in elke keuken.

Naast dit model kunt u bij XXLhoreca ook kiezen voor rijstkokers van Saro en de volautomatische apparaten van Buffalo.

Welke rijstkoker past bij mijn werkzaamheden?

Het is van belang om naar de capaciteit die u nodig heeft te kijken. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog andere specificaties waardoor een bepaalde rijstkoker beter bij uw werkzaamheden past. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. We staan namelijk 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1