Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Strijkplanken


Een strijkijzer is onmisbaar, maar daarbij hoort uiteraard ook een strijkplank. Dit maakt het strijken een stuk makkelijker. Bij XXLhoreca vindt u een professionele strijkplanken in verschillende uitvoeringen en maten.

Het assortiment strijkplanken is nog niet groot, maar in de toekomst zullen we u meer strijkplanken aanbieden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Strijkplanken van XXLhoreca


In ons assortiment hebben we een strijkplank van het merk Diamond. Deze strijkplank heeft alles om te voldoen aan de eisen binnen het professioneel strijkmilieu. De plank is eenvoudig op te bergen omdat deze een plooibaar metalen frame heeft. Daarnaast is de strijktafel verwarmd, dit zorgt ervoor dat het strijken gemakkelijker en sneller gaat.

Bij XXLhoreca koopt u gegarandeerd een goed en functioneel strijkijzer met geweldige functies met een goede, functionele strijkplank, of u nu overhemden, jurken of iets heel anders strijkt, strijken wordt kinderspel.

Welke strijkplank moet ik kiezen?

Het assortiment strijkplanken is momenteel nog in ontwikkeling, maar we kunnen u wel al een model aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde strijkplank, dan horen we het uiteraard graag van u.

Mocht u nog vragen hebben over de strijkplanken, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...