Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Tafelkrijtborden


Tafelkrijtborden bestellen voor uw horecazaak? Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment aan producten. Hoewel steeds meer winkels overstappen op kunststof menukaarten en andere moderne presentatieaccessoires, is een klassiek krijtbord een uitstekende keuze om eten en producten op een originele manier te presenteren.

Krijtborden stralen een authentieke, traditionele en gezellige sfeer uit. Op de borden kunt u schrijven of tekenen met de krijtstiften uit ons assortiment.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Tafelkrijtborden van XXLhoreca


Tafelkrijtborden zijn een creatieve en originele oplossing voor het aanbieden van uw gerechten of speciale acties. U kunt hier zo creatief mee omgaan als u zelf wilt. De borden uit ons aanbod hebben verschillende stijlen. Zo hebben wij het klassieke mini tafelbord die wij verkopen per 3 stuks. Ook vindt u in ons assortiment de klassieke modellen, zoals het sandwich tafelkrijtbord van het merk Securit. Dit is een bord met een klassiek houten rand.

Welke tafelkrijtborden moet ik kiezen?

Het is belangrijk dat het tafelkrijtbord past bij de sfeer van uw horecazaak. Heeft u al een idee van wat aansluit? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.