Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Afruimwagens


Een afruimwagen is onmisbaar in de horeca. Afruimwagens zijn multifunctioneel, maar worden veelal gebruikt bij het afruimen en opruimen van tafels of keukens. De afruimwagens komen nagenoeg altijd wel van pas in iedere soort horeca zaak aangezien ze onwijs efficiënt zijn.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Afruimwagens van XXLhoreca


De materialen die onze betrouwbare fabrikanten gebruiken zijn alle van de meest geschikte kwaliteit. Door de zwengelwielen en meerdere plateaus is zijn de opruimtrolleys van XXLhoreca zeer gebruiksvriendelijk. Onze fabrikanten zijn onder meer Bartscher, Combisteel, Craven, Diamond, Saro, en Vogue. afruimtrolleys worden gebruikt in de horeca, waar flexibele verrijdbare units nodig zijn om af en toe gerechten van en naar de keuken te vervoeren of om op te ruimen. Opvallend aan de vaatwaswagens is het formaat van de wielen en het stabiele frame. De afruimwagens beschikken over veel ruimte, zodat u niet onnodig heen en weer hoeft.

Vraag en antwoord over afruimwagens:

Wat voor soorten afval wagens zijn er?

XXLhoreca bied u een breed scala aan grote opruimtrolleys, maar ook kleine opruimwagens. Neem bijvoorbeeld de Procart Afruimwagen van het merk Combisteel. Deze afruimwagen is voorzien van 3 schappen en heeft naast ruimte voor een bestekemmer ook ruimte voor een afvalemmer van 30 liter. Bij ons heeft u dus de keuze tussen verschillende soorten kleine en grote afruimkarren die geschikt zijn voor manden, dienbladen, bestek, borden en schalen. Onze standaard afwastrolleys hebben minimaal één afruimbak en normale bladen. Daarnaast hebben wij ook afwaskarren in de vorm van dienbladwagens. Als laatste hebben wij uiteraard ook luxe en uitgebreide afruimwagens die 200kg kunnen dragen en afgesloten zijn aan één zijde. Deze kunnen ook wel worden gezien als all-in afruimwagens. Bij de all-in afvaltrolleys kunt u denken aan inbegrepen uiteenlopende soorten bakken en plateaus voor servies, bestek, en glazen. De afruimwagens worden ook wel débarasseerwagens genoemd.

Waar kunt u afruimwagens voor gebruiken?

Het ligt het voor de hand dat horeca medewerkers opruimtrolleys gebruiken voor het afruimen van tafels, bars, en afbouwen van feesten. Toch komen afruimwagens in diverse situaties van pas en zijn ze breed inzetbaar. Dus eigenlijk hoeft een afruimwagen niet alleen voor het afruimen van een tafel gebruikt te worden. Daarnaast kunt u zich natuurlijk inbeelden dat de uiteenlopende soorten afruimwagens er voor zorgen dat ze specifiek voor bepaalde doeleinden zijn. Met andere woorden, niet iedere RVS afruimwagen of kunststof afruimwagen is geschikt in iedere situatie. Zo zullen grote cateraars of in grote kantines de dienbladenwagens in de lunch ruimte zetten zodat gasten daar hun gebruikten dienbladen in kunnen plaatsen. Aan de andere kant zullen hotelmedewerkers de dienbladenwagens misschien ook wel gebruiken voor het klaarzetten van plateaus waar gasten hun ontbijt op klaar staat. Door deze voorbereidingen te treffen kunnen pieken in de drukte tijdens het ontbijt vermeden worden. Kortom, het doeleinden van opruimwagens hangt af van wie hem gebruikt, maar ook wanneer/waarvoor de afruimkarren gebruikt worden. De afruimwagens met verschillende afruimbakken worden gebruikt voor het leegruimen van ruimtes waar afwas staat en afval is. In dit geval zal een restaurant- of banketingmedewerker de tafels etc. leeg ruimen. Maar afruimkarren met vijf afruimbakken of afruimwagens met twee bladen en één afruimbak kunnen ook net als dienbladenwagens in een ruimte geplaatst worden waar de gasten zelf alles debarrasseren. In essentie zijn alle soorten opruimkarren een efficiënte oplossing voor de chaos die altijd ontstaat in de spoelkeukens doordat alle materialen daar door elkaar worden gehaald. Uiteindelijk kiezen sommige restaurant managers er zelfs voor om de spoelkeuken zo in te richten dat er allerlei RVS dresseerwagens en afruimtrolleys staan waardoor alles wordt gescheiden wordt. Dus, afruimkarren kunnen ook gebruikt worden als tussenstop of tussenstation voor dat de afwas de spoelkeuken bereikt.

Wat zijn de alternatieven voor afruimwagens?

Afruimwagens zijn in principe simpelweg karretjes of wagentjes, vaak van RVS of van Kunststof met bokwielen en een stootrand. afruimtrolleys lijken ook onwijs op serveerwagens of transportwagens zoals regaalwagens of gastronoom uitschepwagens. Toch raden wij bij XXLhoreca het niet aan om deze soorten wagens of trolleys te gebruiken voor het afruimen of voor afval. Wij adviseren u om een aparte en speciale afruimwagen aan te schaffen. Namelijk, zodra u op uw nette en schone serveerwagen uw gebruikte en vieze servies of keukenmaterialen gaat vervoeren dan wordt de afruimkar ook vies. Voordat u het weet bent u schone en nette materialen met een vieze kar aan het verplaatsen. Uiteindelijk gaat u dan tegen de richtlijnen van het HACCP in. De HACCP richtlijnen is een standaard en eigenlijk een preventief systeem, dat de veiligheid van levensmiddelen en verbruikers waarborgt. Samenvattend, het is dus beter om schoon en gebruikt niet door elkaar te halen en daar aparte trolleys of karren voor in huis te halen.

Welke afruimwagen moet ik kiezen?

Vind gegarandeerd bij XXLhoreca de trolleys of plateauwagens die aan uw eisen voldoen. Wij bieden u de meest relevante soorten en maten afruimwagens. Weet u al welke afruimwagen aansluit bij uw wensen? Of heeft u nog vragen die wij kunnen beantwoorden of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze afruimwagens. Populaire categorieën: RVS | RVS serveerwagens en transportwagens | Serveerwagens | Transportwagens | Gastronorm uitschepwagens | Regaalwagens

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...