Inklapbare tafels


Populaire inklapbare tafels volgens onze bezoekers en klanten

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Tafel Opklapbaar | Bolero | Ø60cm Bolero

€ 52,10 * Excl.

12 mnd garantie
Inklapbare Werktafel | 1800x700x850(h)mm Combisteel

€ 360,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van inklapbare tafels?

Waar moet ik op letten bij het kopen van inklapbare tafels?

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van inklapbare tafels die wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw inklapbare tafel:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Hieronder kunt u meer informatie vinden.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Inklapbare tafels van XXLhoreca


Dit is een slimme manier om uw terras in te richten, of het nu permanent of tijdelijk is. Klaptafels maken het mogelijk om snel en zonder al te veel moeite extra werkruimte te creëren of terrassen naar eigen inzicht in te richten, want ze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Bij XXLhoreca vindt u een ruim assortiment klaptafels en kunt u uw eigen keuze maken op basis van grootte, vorm en materiaal. Dankzij de filterfunctie van onze site vindt u moeiteloos uw klaptafel!

Materiaal, duurzaamheid en draagvermogen

De klaptafels die wij aanbieden hebben metalen (roestvast staal), kunststof of houten oppervlakken, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Sommige klaptafels zijn alleen geschikt voor licht gebruik, terwijl andere bestand zijn tegen een belasting van meer dan 100 kg, zodat u er bijvoorbeeld keukenmachines op kunt plaatsen.

Roestvaststalen tafels worden vooral in keukens gebruikt omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en profiteren van de hygiënische eigenschappen van roestvast staal. Plastic tafels zijn ideaal, bedekt met een tafelkleed, binnenshuis om de capaciteit om klanten te ontvangen te vergroten.

Stalen tafels (soms met een behandeld houten blad) van zeer goede kwaliteit zijn een kostbare bondgenoot voor de inrichting van uw terras. Eenmaal opgezet bieden deze klaptafels een goede stabiliteit op de grond en hoeft u zich geen zorgen te maken over de wind die het buitenmeubilair verplaatst. Ze zijn ook zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden en vergen slechts eenvoudig onderhoud, zoals we hieronder zullen uitleggen. De materialen van de tafels aangeboden door XXLhoreca zijn duurzaam en u zult jarenlang kunnen genieten van de tafels die wij aanbieden.

Grootte, vorm en hoogte

De keuze van het tafelformaat is belangrijk: grotere klaptafels verdienen de voorkeur voor evenementen waar gezelligheid vereist is en een groot aantal klanten wordt verwacht. Kleinere klaptafels verdienen de voorkeur voor meer nabijheid tot de klanten en privatisering van de ruimte.

Vierkante en rechthoekige tafels zijn geschikt voor maaltijden, omdat de tafel dan volledig gedekt kan worden (borden en bestek). Ronde tafels zijn meer geschikt voor terrassen en zullen uw klanten aantrekken om bij u een warm of koud drankje te komen drinken.

Vergeet niet om hoge klaptafels te overwegen bij het inrichten van uw klantenontvangstruimte. Deze tafels, ook bekend als "sta-tafels", bieden klanten de mogelijkheid lege borden en glazen neer te zetten tijdens vergaderingen of staande feesten.

Opslag en vervoer

Vergeet niet rekening te houden met de mogelijke opslag en transport bij het gebruik van klaptafels. Sommige tafels zijn zeer licht, kunnen gemakkelijk worden ingeklapt en nemen opgevouwen niet veel plaats in.

Andere klaptafels kunnen slechts beperkt worden ingeklapt en zijn zwaarder. Dit kan een nadeel zijn wanneer de tafels vaak worden vervoerd of verplaatst. Dit type klaptafel is beter geschikt voor opslag ter plaatse, zoals in evenementenhallen, feestzalen of faciliteiten met speciale opslagruimte. Overweeg in beide gevallen een opbergruimte voor klaptafels.

Onderhoud

Een regelmatige reiniging van uw klaptafels en klapstoelen is belangrijk voor de gezondheid van uw klanten. Het helpt ook om uw tafels in goede conditie te houden voor een langere levensduur. Goed onderhoud helpt om problemen met de tafels op te sporen en te corrigeren voordat ze onherstelbaar worden.

Om uw tafel schoon te maken, is een emmer warm water en zeep voldoende, ongeacht het materiaal van uw meubelen. Vermijd zepen met bleekmiddel of ammoniak! U kunt ook sponsgum gebruiken voor een beter resultaat, vooral voor de tafelpoten en andere metalen onderdelen van de tafel. Gebruik geen agressieve chemicaliën, die zullen uw klaptafel beschadigen. Veeg het daarna af met een in schoon water gedrenkte handdoek om het af te spoelen. Nadat u uw klaptafels en klapstoelen hebt afgespoeld, gebruikt u gewoon een handdoek om ze af te drogen. Laat ze een tijdje aan de lucht drogen voordat je ze afdekt. Een natte tafel trekt schimmel aan en de volgende keer dat u uw tafels gebruikt, staat u een onaangename verrassing te wachten.

Door XXLhoreca geselecteerde fabrikanten

Wij bieden professionele klaptafels van toonaangevende merken, zoals Combisteel, Saro, Bolero en PROSelect. Voor werkklaptafels kunt u het beste kijken naar de modellen aangeboden door Combisteel en Vogue. Voor tafels die bestemd zijn voor gebruik door klanten, zullen de modellen van andere fabrikanten die wij aanbieden u overtuigen!

Als u eenmaal een klaptafel hebt gevonden die het beste bij u pas, vergeet dan niet aan de accessoires te denken: klapstoelen en niet-klapstoelen, parasols, tafelmenu's, tafelkleden en tafelkleedclips. U vindt al deze producten in ons ruime assortiment voor horeca professionals. U zult klaar zijn om uw klanten te verwelkomen!

Welke klaptafel te kiezen?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van klaptafels voor uw horecagelegenheid? Aarzel dan niet en neem een kijkje in ons assortiment. Wij hebben vele modellen beschikbaar in vele vormen en maten die passen bij het door u gewenste gebruik. Als u nog twijfelt en advies nodig hebt, of vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag begeleiden bij uw keuze. Wij staat elke werkdag voor u klaar. U kunt ons bereiken via de mail, chat of telefonisch.

Populaire categorieënHorecameubilair | Inklapbare tafels | Horecatafels | Horecatafelvoeten | Horecatafelbladen | Stapelbare stoelen | Klapstoelen | Opvouwbare Banken | Horecastoelen | Horecabanken | Barkrukken | Parasols | Deurmatten | Garderoberekken | Terrasverwarmers | Marktkramen

  • pro-kitchen1