Afzetkoorden


Bent u op zoek naar praktische afzettingen voor uw horecazaak? Kies dan voor afzetkoorden in combinatie met afzetpalen. U kunt afzetkoorden in diverse felle kleuren, zoals rood en blauw, en ub diverse uitvoeringen zoals chroom bij ons bestellen.

Als u het echt extravagant wilt, bestel dan het gedraaide koord in de kleur goud. De afzetkoorden kunnen met speciale haken aan elke muurbeugel of afzetpaal worden bevestigd.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Afzetkoorden van XXLhoreca


Sommige afzetkoorden zijn bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met bepaalde modellen afzetpalen. Zo is het blauwe velours afzetkoord onderdeel van de classic deluxe afzetpaal van Securit. Het is daarom goed om aandacht te besteden aan de combinatie van de afzetpalen en afzetkoorden.

Welke afzetkoorden heb ik nodig?

Heeft u al bijpassende afzetkoorden kunnen vinden voor bij uw afzetpalen? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies over welke afzetkoorden het beste bij uw afzetpalen passen? Neem dan contact met ons op. We staan dan ook 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Afzetkoorden