Mobiele buffetstands


Met een mobiele buffetstand, die precies aan uw behoeften voldoet, ontmoet u uw klanten waar ze zijn. Of u nu een grote of een kleine mobiele buffetstand nodig heeft, wij helpen u met de juiste uitrusting en interieurinrichting.

We hebben veel verschillende modellen op voorraad en kunnen op elk moment snel de gewenste verkoopwagen leveren. Daarnaast kunnen we vele modellen naar wens aanpassen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Mobiele buffetstands van XXLhoreca


In ons assortiment vindt u mobiele buffetstands van het merk MultiWagon. Dit merk staat bekend om eersteklas producten voor de horeca. Deze mobiele buffetstands zijn zeer flexibel en hebben veel handige features, zoals een 220V aansluiting, een 3-deurs koelkast en zes veiligheidssloten. Zo bent u optimaal uitgerust om buiten te verkopen.

Welke mobiele buffetstand moet ik kiezen?

Heeft u al een mobiele buffetstand op het oog? Of heeft u nog vragen over de stands of wilt u advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1