Frituuraccessoires


Alles wat u nodig heeft op het gebied van frituren kunt u bij ons vinden. Op deze pagina vindt u allerlei verschillende frituuraccessoires die u nodig heeft om gemakkelijk te kunnen frituren.

In ons grote assortiment hebben wij ook verschillende benodigdheden voor friet. Zo hebben wij bijvoorbeeld een rvs-frietemmer, voor een echte gastro-pub stijl. Het emmertje is voorzien van een handvat en is ideaal voor als u de friet op een creatieve manier wilt serveren. Ook houders voor frietzakken kunt bij XXLhoreca kopen. Hierin hebben wij verschillende modellen, formaten en kleuren. Zo vindt u altijd een passende accessoire.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Frituuraccessoires van XXLhoreca


Frituurschep

Een frituurschep kan dienen voor twee verschillende doelen. Zo kan een frituurschep dienen als schep om de friet uit de frituur te scheppen. Ook kan - en wordt - een frituurschep vaak gebruikt bij de dagelijkse schoonmaak van het vet: het filteren van het frituurvet. Tijdens het filteren worden de grote en kleine kruimels zo veel mogelijk uit het vet gevist, zodat het vet zo lang mogelijk ‘schoon’ blijft en minder snel vervangen hoeft te worden.

Frituuraccessoires kopen bij XXLhoreca

Weet u al welke frituuraccessoires u nodig heeft? Of heeft u nog vragen over de producten? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de frituuraccessoires die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • Frituuraccessoires