Opbergbakken


Altijd handig en bijna altijd noodzakelijk. Dat zijn de voedselopbergers en voorraaddozen van XXLhoreca. Als horecabedrijf ontkomt u er bijna niet aan. De juiste voedselopslag of voedselbewaring is noodzakelijk om verspilling te voorkomen. U bestelt de XXLhoreca voedselopbergers en voorraaddozen in allerlei 'shapes en sizes', maar let vooral op het materiaal dat in dit soort artikelen wordt verwerkt.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Voorraadbak PC | 12 liter Vogue

€ 29,10 * Excl.

12 mnd garantie
Voorraadbak PC | 18 liter Vogue

€ 36,97 * Excl.

12 mnd garantie
Voorraadbak PC | 45 liter Vogue

€ 68,07 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Deskel voor Roomijsbak GACS827 & GACS828 XXLselect

€ 30,10 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Kies het juiste materiaal bij XXLhoreca


Wilt u producten echt diep gaan koelen? Misschien is dan een glazen voedselopberger niet het meest geschikte product. Dan zijn de stapelbare diepvries schalen van XXLhoreca een stuk gebruiksvriendelijker en bovendien is dit type kunststof voedselopbergers veel beter bestand tegen de meest intense temperatuurswisselingen. Een polypropylene diepvriesschaal bijvoorbeeld is handig stapelbaar en geschikt tot minimaal -40 graden Celcius. Uitstekend te gebruiken in koelcellen in elke horecakeuken.

Bij XXLhoreca bent u dus aan het juiste adres om voedselopbergers en voorraaddozen van het perfecte materiaal te bestellen. Voor de producten in kunststof, plastic, met extra kliksysteem, anti-allergeen, kleurcode deksels en nog veel meer kunt u terecht in ons uitgebreide assortiment.

Geschikt voor vriezers en koelkasten

Onze voorraaddozen zijn dus van degelijke materialen gemaakt, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor het koel- en vriesvak. Hierdoor is het mogelijk om uw producten voor langere tijd op te kunnen bergen en vers te houden. Dit is wel zo belangrijk om verspilling tegen te gaan. De meeste bakken zijn stapelbaar, waardoor het extra handig is om deze op te bergen in uw koel- en vrieskasten.

Handige voorraaddozen voor specerijen

Voor al uw specerijen zijn er diverse voorraaddozen te bestellen bij XXLhoreca. Deze zijn veelal doorzichtig, waardoor de specerijen eenvoudig te herkennen zijn in uw keuken. Daarnaast zijn ze ook in allerlei formaten te krijgen. Dit maakt het uitstallen en opbergen van de voorraaddozen ideaal. Naast dat deze zeer geschikt zijn voor allerlei specerijen zijn deze ook ideaal voor allerlei andere producten.

Alle voorraaddozen binnen 24 uur in huis

De handige voedseldozen van 38x26,5x23 cm zijn transparant dus is het makkelijker om de identiteit van het voedsel dat erin is gestopt sneller vast te stellen. Onze witte rubbermaid containers bieden genoeg ruimte om grotere voorraden aan te leggen of om producten te transporteren van koelcel naar keuken. Al de voorraaddozen en voedselopbergers van XXLhoreca zijn binnen 24 uur door heel Nederland leverbaar en zijn zeer vriendelijk geprijsd.

Bestel snel bij XXLhoreca

Heeft u een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment? Of twijfelt u nog over uw aankoop? Bestellen bij XXLhoreca verloopt soepel en snel. Natuurlijk staat ons team voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan telefonisch met +31(0)75-6151433 of per mail naar klantenservice@xxlhoreca.com.

  • pro-kitchen1