Barbecues


Een barbecue zien we vaak in de achtertuin of op het dakterras, maar de barbecue is ook niet meer weg te denken uit de horeca. Houtskoolbarbecues bijvoorbeeld zijn ideaal voor de horecakeuken. U kunt deze apparaten voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Of u de barbecue nu gebruikt bij uw horecabedrijf óf op locatie (zoals een catering), het is een groot succes. Met een barbecue kunt u alle gasten snel en efficiënt voorzien van vers geroosterd vlees en andere gerechten. En zeg nou zelf, wat zorgt er nou voor meer sfeer dan de geur van gegrild eten?

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Houtskool Big K | Zak 10Kg BIG K

€ 26,70 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gas-combi-tafel BBQ - Bakplaat Bartscher

€ 402,52 * Excl.

12 mnd garantie
Gas-combi-tafelbraadgrill Bartscher

€ 478,15 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
-13%
Houtskool Briketten | Doos 10Kg BIG K

€ 40,20 * Excl. € 46,00* Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Barbecues op gas


Naast de houtskool barbecues hebben we ook barbecues op gas in het assortiment. Deze barbecues zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig. U kunt altijd en overal meteen aan de slag. Het enige wat u nodig heeft is een gasfles.

Barbecues van XXLhoreca

Voor XXLhoreca is het belangrijk om alle horecaondernemers te beleveren, en iedereen is anders. Daarom vindt u hier precies de houtskoolgrill die u nodig heeft! Bijvoorbeeld de modellen Resto en Patio van Hendi. Alle barbecueroosters die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Daar kunt u bij ons altijd op rekenen.

Welke barbecue moet ik kiezen?

Heeft u hulp nodig met het kiezen van de beste barbecue voor uw werkzaamheden? We helpen u uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Barbecues