Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Brandpasta


12 mnd garantie
Express
Olympia Chafing Brandpast 6 uur | 12 Stuks

1-3 werkdagen

€ 21,21

€ 25,66 incl. BTW

24 mnd garantie
Express
Hendi Brandpasta voor Chafing Dishes - 24 st. - 200g

1-3 werkdagen

  • Brandduur van 2-3 uur
  • Veilig en eenvoudig te gebruiken
  • Geschikt voor alle Chafing Dishes
€ 27,51

€ 33,29 incl. BTW

24 mnd garantie
Express
Hendi Hendi Brandpasta met lont - Brandtijd 6 uur - 24 stuks

1-3 werkdagen

€ 42,58

€ 51,52 incl. BTW

24 mnd garantie
Express
Hendi Brandpasta - can 5 Liter- ethanol A-Heat

1-3 werkdagen

€ 16,59

€ 20,07 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waarom heeft een XXLhoreca klant brandpasta voor Chafing Dish nodig


Als trotse aanbieder van hoogwaardige horeca-uitrusting begrijpen we bij XXLhoreca de essentiële rol die brandpasta speelt in de horeca-industrie. Brandpasta, speciaal ontworpen voor gebruik met chafing dishes, biedt een betrouwbare en veilige manier om voedsel warm te houden tijdens evenementen, buffetten en bijeenkomsten.

Inleiding tot verschillende soorten brandpasta

Bij XXLhoreca bieden we een breed scala aan brandpasta-opties om aan de diverse behoeften van onze professionele klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een snelle ontbranding, een langdurige verbranding of milieuvriendelijke opties, ons assortiment heeft het allemaal.

Voordelen van onze brandpasta

Onze brandpasta staat bekend om zijn hoge kwaliteit en efficiënte verbranding. Met een consistente en gelijkmatige vlam zorgt onze brandpasta ervoor dat uw gerechten op de juiste temperatuur blijven zonder verlies van smaak of textuur. Bovendien zijn onze producten veilig in gebruik en laten ze geen onaangename geuren achter.

Technologie en materialen

We begrijpen dat elke horecagelegenheid unieke behoeften heeft. Daarom bieden we brandpasta's met verschillende technologieën en ingrediënten. Onze gelachtige brandpasta's zijn gemakkelijk aan te steken en hebben een consistente verbranding, terwijl onze duurzame opties een langdurige warmteafgifte bieden zonder veelvuldig vervangen te hoeven worden.

Voor- en nadelen

Elk type brandpasta heeft zijn eigen voor- en nadelen. De gelachtige varianten zijn handig in gebruik en ontbranden snel, maar hebben mogelijk een kortere brandduur. Duurzame brandpasta kan langer meegaan, maar heeft wat meer tijd nodig om op te warmen. Het is belangrijk om te kiezen op basis van uw specifieke gebruiksscenario.

Waarop letten bij de aankoop

Bij het kiezen van brandpasta is het cruciaal om rekening te houden met factoren zoals brandduur, ontbrandingssnelheid en veiligheidskenmerken. Bovendien moet u ervoor zorgen dat de brandpasta compatibel is met uw chafing dishes om optimale prestaties te garanderen.

Aanvullende informatie voor B2B-klanten

Als partner van de horeca begrijpen we dat betrouwbaarheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Onze brandpasta's zijn ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van professionele keukens en evenementenlocaties.

De unieke verkoopargumenten van XXLhoreca

Naast hoogwaardige producten bieden we bij XXLhoreca uitstekende klantenservice en expertise. Onze toegewijde Product Experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele vragen te beantwoorden.

Conclusie

Brandpasta voor Chafing Dish is meer dan slechts een accessoire; het is een onmisbaar onderdeel van uw horeca-uitrusting. Met de juiste brandpasta kunt u gerechten presenteren die altijd op de perfecte temperatuur zijn, waardoor uw gasten een heerlijke culinaire ervaring krijgen.

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat is brandpasta en hoe werkt het?

Brandpasta is een speciale gel die brandt om chafing dishes te verwarmen. Het biedt een veilige en effectieve manier om voedsel warm te houden tijdens evenementen.

Hoe lang blijft brandpasta branden?

De brandduur varieert per type en merk. In het algemeen varieert dit van enkele uren tot een hele avond.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...