Hamburgerpersen


De hamburgertrend heeft de afgelopen jaren een sterke invloed gehad op de moderne gastronomie en zelfgemaakte hamburgers zijn onmisbaar geworden op de kaart. Hamburgerpersen zijn dan ook niet meer weg te denken uit de keuken.

De hamburgerpersen in het assortiment van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogwaardig rvs. Omdat het apparaat in aanmerking komt met rauw vlees, is het zeer van belang dat het goed gereinigd kan worden om de hygiëne in orde te houden.

Maakt en verkoopt u zelfgemaakte hamburgers in uw horecaonderneming? In dat geval zou een professionele hamburgerpers zeer van pas komen! Dit apparaat perst de perfect gevormde hamburgers en zorgt ervoor dat alle hamburgers gelijk aan elkaar gevormd zijn. Een professionele hamburgerpers kunt u kopen bij XXLhoreca, van de toonaangevende merken, zoals Diamond of Hendi.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Hamburger Prepareerapparaat | Ø100mm Buffalo

€ 221,30 * Excl.

24 mnd garantie
Hamburgerpers Aluminium | Ø120mm Hendi

€ 10,30 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Hamburgerpers 100 mm Diamond

€ 263,00 * Excl.

12 mnd garantie
Hamburgerpers 130 mm Diamond

€ 351,00 * Excl.

24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Hamburgerpersen van XXLhoreca


In de professionele horeca zijn burgerpersen een must als u uw klanten smaakvolle hamburgers wilt aanbieden. Ze maken het werk gemakkelijker en er kan een constante kwaliteitsnorm worden gehandhaafd. Al onze burgerpersen kunnen met de hand worden bediend, maar houd er rekening mee dat de diameters van de machines verschillen. De hamburgerpersen zijn ook gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk schoon te maken, waardoor uw dagelijkse werk in het restaurant gemakkelijker wordt.

Welke hamburgerpers moet ik kiezen?

Heeft u al enig idee naar welke hamburgerpers uw voorkeur uit gaat? Of heeft u nog vragen of zou u graag advies willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Hamburgerpers voor de horeca


Een hamburgerpers voor de horeca komt zeer van pas wanneer u dus zelfgemaakte hamburgers verkoopt. Uw zelfgemaakte hamburgers krijgen een nog aantrekkelijker uiterlijk en zijn gelijk gevormd aan elkaar. Het vlees wordt daarnaast perfect op elkaar geperst, nadat het door de gehaktmolen is geweest. Dit allemaal zorgt voor een subliem bakproces wat resulteert in de lekkerste verse hamburgers!

De beste hamburgerpers voor u

Bij XXLhoreca heeft u de keuze uit diverse hamburgerpersen. We lichten er eerst een uit: de hamburgerpers van MEC. Deze hamburgerpers is gemaakt van hoogwaardig RVS en perst gehakt tot een hamburger met een diameter van 130mm. De hamburgers kunnen tot 24mm dik worden gemaakt, maar dunner kan natuurlijk ook!

Daarnaast heeft u natuurlijk nog de keuze uit veel meer soorten hamburgerpersen. Zo ook de hamburgerpers met hefboom van Hendi. Deze handige hefboom is perfect geschikt om al gevormde hamburgers netjes uit de pers te verwijderen. Alle delen die in aanraking komen met het vlees zijn van hoogwaardig RVS, enkel de bodemplaat is van aluminium.

Hamburgerpersen van hoogwaardig RVS

De hamburgerpersen in het assortiment van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Omdat het apparaat in aanmerking komt met rauw vlees, is het zeker van belang dat het goed gereinigd kan worden om de hygiëne op peil te houden. Niet voor niets worden diverse werktafels gemaakt van RVS, omdat het gemakkelijk schoon te houden is en een glad, vlak oppervlak heeft.

Hamburgerpers kopen bij XXLhoreca

Wilt u starten met het verkopen van zelfgemaakte hamburgers of wilt u uw personeel het werk lichter laten maken? Twijfel dan niet meer en koop een hamburgerpers bij XXLhoreca! U profiteert van een garantietermijn tot wel 2 jaar en bovendien ontvangt u altijd een XXLkorting op een hamburgerpers. Daarnaast zijn onze medewerkers 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

Vragen of opmerkingen voor ons? Neem snel contact op

Heeft u nog specifieke vragen over onze hamburgerpersen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Telefonisch zijn wij te bereiken op het telefoonnummer +31(0)75-6151433, maar ook per mail kunt u ons bereiken op email klantenservice@xxlhoreca.com. Onze medewerkers helpen u graag verder!

  • pro-kitchen1